•  
     

31 cbr advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

CBR advocaten

GESPECIALISEERDE CBR ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde CBR advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat cbr

Heeft het CBR u een maatregel opgelegd en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het verkeersstrafrecht als expertise. Het verkeersstrafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning als u in aanraking komt met het CBR.

CBR

Het CBR kan tal van maatregelen opleggen die stuk voor stuk erg ingrijpend kunnen zijn. Een rijbewijs kan ongeldig worden verklaard of worden geschorst, er kan een onderzoek naar de rijvaardigheid worden ingesteld of een cursus of maatregel worden opgelegd. Het is aan te raden om spoedig nadat u weet of vermoedt dat u met het CBR te maken zult krijgen, contact op te nemen met een advocaat die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden. Hiermee is de kans dat de schade beperkt kan blijven, het grootst. Een advocaat kan uitleggen wat de exacte procedure precies is en wat u mogelijk kunt doen om bijvoorbeeld een rijbewijs weer zo snel mogelijk terug te krijgen.

Moet ik niet gewoon mijn straf uitzitten?

Uiteraard kan een advocaat er niet voor zorgen dat een straf wordt voorkomen wanneer deze gewoon terecht is en bewezen kan worden. Een advocaat kan echter wel meedenken over de verschillende soorten straffen. Misschien hebt u liever sneller uw rijbewijs terug in ruil voor een hogere boete. Misschien hebt u juist liever langer geen rijbewijs dan dat die boete hoger wordt. Een advocaat kan bij de rechter om bepaalde maatregelen verzoeken en zo de gevolgen verzachten. Zeker wanneer u een rijbewijs nodig hebt voor het werk, kan het effect van een ingetrokken rijbewijs groot zijn.

Een wirwar van regels

Juist omdat het CBR zoveel verschillende straffen, sancties en maatregelen kan opleggen, is de regelgeving erg complex. Het bezwaarschrift moet ook nog eens aan tal van formele eisen voldoen om te zorgen dat het in behandeling wordt genomen. Daar komt nog eens bij dat u te maken hebt met de politie, met het Openbaar Ministerie, met het Centraal Justitieel Incassobureau, met het Parket Centrale Verwerking Openbaar Ministerie, met het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen en mogelijk met de rechtbank. Een advocaat weet precies waarvoor hij bij wie moet zijn.

CBR advocaat nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in CBR procedures in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde CBR advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN