•  
     

31 snelheidsovertredingen advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Snelheidsovertredingen advocaten

GESPECIALISEERDE SNELHEIDSOVERTREDINGEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in snelheidsovertredingen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde snelheidsovertreding advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat snelheidsovertreding

Wordt u verdacht van een snelheidsovertreding en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met snelheidsovertreding als expertise. Het verkeersstrafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in snelheidsovertredingen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een snelheidsovertreding.

Snelheidsovertredingen

Bij een snelheidsovertreding zal veelal een geldboete worden opgelegd. Bij dergelijke overtredingen wordt een onderscheid gemaakt naar het aantal dergelijke overtredingen dat in het verleden is begaan. Een eerste overtreding zal een veel lagere straf opleveren dan een latere overtreding.

Welke straf kan ik verwachten voor snelheidsovertredingen?

Omdat de straf niet alleen sterk verschilt per overtreding maar ook per hoeveelste overtreding het is, is het lastig om in het algemeen iets te zeggen over de hoogte van de straf. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u voorlichten over de te verwachten straf, daarbij rekening houdend met uw justitiële verleden. Uiteraard is dat geen garantie dat die straf ook echt wordt opgelegd; veelal zal de Officier van Justitie u een aanbod doen wat u kunt accepteren. Gaat u niet met dat aanbod akkoord, dan komt uw zaak voor de rechter en legt de rechter een aangepaste straf op. Dat kan zowel hoger als lager uitpakken, afhankelijk van de omstandigheden van het geval.

Rijbewijs ingevorderd, wat nu?

Een aanvullende straf kan zijn dat uw rijbewijs wordt ingevorderd. Dat kan erg vervelende gevolgen hebben als u bijvoorbeeld uw rijbewijs nodig hebt voor uw werk. Neem daarom altijd contact op met een advocaat om uw rijbewijs zo snel mogelijk weer terug te krijgen.

Advocaat snelheidsovertredingen nodig?

De vertoonde snelheidsovertreding specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in snelheidsovertredingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de snelheidsovertreding advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende snelheidsovertreding advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren snelheidsovertreding

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk snelheidsovertreding advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde snelheidsovertreding advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN