•  
     

31 artikel 6 wvw advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Artikel 6 WvW advocaten

GESPECIALISEERDE ARTIKEL 6 WVW ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in artikel 6 WvW? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde artikel 6 Wegenverkeerswet advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat wegenverkeerswet

Heeft u te maken met artikel 6 WvW en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met artikel 6 Wegenverkeerswet als expertise. Het verkeersstrafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in artikel 6 WvW. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van artikel 6 van de Wegenverkeerswet.

Wat is Artikel 6 WvW?

In artikel 6 van de Wegenverkeerswet 1994 is bepaald dat het voor een ieder die aan het verkeer deelneemt, verboden is om zich zodanig te gedragen dat een aan zijn schuld te wijten verkeersongeval plaatsvindt waardoor een ander wordt gedood of zwaar lichamelijk letsel oploopt. Dat is een mond vol, maar komt er eigenlijk op neer dat het verboden is om door gevaarlijk rijgedrag een ongeval te veroorzaken. Dat is logisch, maar moet toch in de wet staan om er een strafbepaling aan te kunnen hangen.

De straf van artikel 6 WvW

De straf die bij de overtreding van artikel 6 van de Wegenverkeerswet 1994 kan worden opgelegd, staat in artikel 175 WvW. Die straf is namelijk ten hoogste drie jaar gevangenisstraf wanneer de ander om het leven komt, of een jaar en zes maanden wanneer de ander lichamelijk letsel oploopt. Wanneer sprake is van roekeloos rijgedrag, wordt de straf verdubbeld en kan dus een gevangenisstraf van zes jaar en respectievelijk drie jaar worden opgelegd.

Advocaat artikel 6 Wegenverkeerswet

Wanneer u verdacht wordt van overtreding van artikel 6 WvW, doet u er goed aan om een advocaat in de arm te nemen om uw belangen optimaal te behartigen. Op Advocatenkantoren.nl vindt u ervaren advocaten.

Advocaat artikel 6 WvW nodig?

De vertoonde artikel 6 WvW specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in artikel 6 WvW in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de artikel 6 Wegenverkeerswet advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende artikel 6 WvW advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren artikel 6 Wegenverkeerswet

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk artikel 6 WvW advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde artikel 6 Wegenverkeerswet advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN