•  
     

35 voorlopige voorziening advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere

Voorlopige voorziening advocaten

GESPECIALISEERDE VOORLOPIGE VOORZIENING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde voorlopige voorziening advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten voorlopige voorzieningen.

Advocaat voorlopige voorziening echtscheiding

Wilt u een voorlopige voorziening aanvragen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde voorlopige voorzieningen advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met voorlopige voorzieningen als expertise. Het echtscheidingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot voorlopige voorzieningen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van het opstellen of aanvragen van een voorlopige voorziening.

Wat is een voorlopige voorziening echtscheiding?

Een echtscheiding gaat veelal gepaard met een heleboel vragen. Er moet ineens van alles worden afgesproken tussen twee partners die niet voor niets uit elkaar zullen gaan. Er kunnen daarom ook geschillen ontstaan over de beantwoording van die vragen. Want wat gebeurt met de kinderen? Wie mag in de woning blijven wonen? Een echtscheidingsprocedure duurt vaak lang, terwijl men graag al snel de vragen beantwoord wil zien. Daarom kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Daarmee worden de vragen als het ware van een tijdelijk antwoord voorzien. Het dagelijkse leven kan dan door gaan, in afwachting van de uiteindelijke uitspraak van de rechter.

Wat kan in een voorlopige voorziening worden aangevraagd?

Eigenlijk kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd over alles waarbij een beantwoording te lang op zich laat wachten. Veel gevraagde voorlopige voorzieningen betreffen de bewoning van het huis (wie mag in de woning blijven wonen?), een voorziening in levensonderhoud (de betaling van alimentatie), bij wie de kinderen gaan wonen en het verdelen van de goederen voor dagelijks gebruik.

Advocaat verplicht

Een voorlopige voorziening in een echtscheidingsprocedure kan enkel worden aangevraagd door een advocaat. Schakel daarom een advocaat van Advocatenkantoren.nl in voor advies op maat en meer informatie over de mogelijkheden en onmogelijkheden van voorlopige voorzieningen.

Advocaat voorlopige voorziening nodig?

De vertoonde voorlopige voorziening specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in voorlopige voorzieningen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de voorlopige voorzieningen advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren voorlopige voorzieningen

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren voorlopige voorzieningen op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde voorlopige voorzieningen advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN