•  
     

36 echtscheidingsconvenant advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere

Echtscheidingsconvenant advocaten

GESPECIALISEERDE ECHTSCHEIDINGSCONVENANT ADVOCATEN

Zoekt u een echtscheidingsconvenant advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij het onder andere controleren, opvragen, wijzigen of opstellen van een echtscheidingsconvenant.

Advocaat echtscheidingsconvenant

Heeft u vragen over een scheidingsconvenant of wilt u de echtscheidingsprocedure in werking stellen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde echtscheidingsconvenant advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het echtscheidingsconvenant als expertise. Een echtscheidingsconvenant kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in echtscheidingsconvenanten. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij het opstellen, controleren, wijzigen, opvragen en/of beoordelen van een echtscheidingsconvenant.

Wat is een echtscheidingsconvenant?

Wanneer twee partners willen scheiden, moet een aantal afspraken worden gemaakt. Wanneer de partners het eens kunnen worden over de afspraken, kunnen deze worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Lukt dat allemaal, dan is een echtscheiding vaak al vrij snel afgerond. Komen de partners er niet gezamenlijk uit, dan kan het proces langer duren.

Een echtscheidingsconvenant voorspoedigt de echtscheiding

Wanneer beide partners het eens zijn over de inhoud van het echtscheidingsconvenant, kan een gezamenlijk verzoek om echtscheiding bij de rechtbank worden ingediend. De procedure is dan veel eenvoudiger omdat de rechter dan over minder zaken hoeft te beslissen. Wanneer het niet lukt om gezamenlijk een echtscheidingsconvenant op te stellen, is de kans op een vechtscheiding veel groter. Beide partners moeten dan tegenover elkaar in de rechtbank verschijnen; eventueel moeten ook de kinderen voor de rechter verschijnen. Beide partners hebben een eigen advocaat nodig, wat dus voor veel kosten kan zorgen.

Diplomatiek een echtscheidingsconvenant opstellen

Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan beide partners helpen om een echtscheidingsconvenant op te stellen. Dat biedt de partners wat meer ademruimte omdat een advocaat niet emotioneel bij de zaak betrokken is. Het verdient daarom de aanbeveling om er alles aan te doen om zelf, eventueel met hulp van een advocaat, een echtscheidingsconvenant op te stellen waar beide partners zich in kunnen vinden.

Echtscheidingsconvenant advocaat nodig?

De vertoonde echtscheidingsconvenant specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten die u kunnen helpen bij alles wat komt kijken bij een echtscheidingsconvenant in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw gegevens en/of uw rechtsvraag door naar de echtscheidingsconvenant advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Scheidingsconvenant advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde echtscheidingsconvenant advocaat zijn beschikbaar voor allerlei soorten vragen en zaken met betrekking tot het echtscheidingsconvenant. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend deskundige echtscheidingsconvenant advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN