31 echtscheidingsconvenant advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Johan Honders
Johan Honders
Citylex!
Westblaak 92, 3012 KM, Rotterdam
Profiel Contact 210,00 p/u
Birgitte Schelvis-Neuteboom Specialist
Birgitte Schelvis-Neuteboom
RWV Advocaten
Haagweg 149, 2321 AA, Leiden
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Mijn taal is helder, de lijnen zijn kort en de ervaring en betrokkenheid is groot"
Profiel Contact 240,00 p/u
Ciska Elsinga Specialist
Ciska Elsinga
RWV Advocaten
Haagweg 149, 2321 AA, Leiden
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Wilt u het conflict winnen of daadwerkelijk oplossen, er is meer mogelijk dan u denkt!"
Profiel Contact 250,00 p/u
Marina Maric Specialist
Marina Maric
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
Profiel Contact 220,00 p/u
Sacha Ruijs-Kreté Specialist
Sacha Ruijs-Kreté
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jules Verstraelen Specialist
Jules Verstraelen
Mr. J.E.A.H. Verstraelen
Brusselsestraat 32-34, 6211 PE, Maastricht
Profiel Contact 245,00 p/u
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 225,00 p/u
Rebecca de Vries Specialist
Rebecca de Vries
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Liedeke Floris Specialist
Liedeke Floris
Wij.Legal
Lekkerbeetjesstraat 6, 5211 AL, Den Bosch
Profiel Contact 195,00 p/u
Jenny de Boer
Jenny de Boer
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Als je niets leert van het verleden zal je in de toekomst telkens dezelfde lessen krijgen"
Profiel Contact 225,00 p/u
Richard Vonk Specialist
Richard Vonk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede

Echtscheidingsconvenant advocaten

GESPECIALISEERDE ECHTSCHEIDINGSCONVENANT ADVOCATEN

Zoekt u een echtscheidingsconvenant advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij het onder andere controleren, opvragen, wijzigen of opstellen van een echtscheidingsconvenant.

Advocaat echtscheidingsconvenant

Heeft u vragen over een scheidingsconvenant of wilt u de echtscheidingsprocedure in werking stellen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde echtscheidingsconvenant advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met het echtscheidingsconvenant als expertise. Een echtscheidingsconvenant kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in echtscheidingsconvenanten. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij het opstellen, controleren, wijzigen, opvragen en/of beoordelen van een echtscheidingsconvenant.

Wat is een echtscheidingsconvenant?

Wanneer twee partners willen scheiden, moet een aantal afspraken worden gemaakt. Wanneer de partners het eens kunnen worden over de afspraken, kunnen deze worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Lukt dat allemaal, dan is een echtscheiding vaak al vrij snel afgerond. Komen de partners er niet gezamenlijk uit, dan kan het proces langer duren.

Een echtscheidingsconvenant voorspoedigt de echtscheiding

Wanneer beide partners het eens zijn over de inhoud van het echtscheidingsconvenant, kan een gezamenlijk verzoek om echtscheiding bij de rechtbank worden ingediend. De procedure is dan veel eenvoudiger omdat de rechter dan over minder zaken hoeft te beslissen. Wanneer het niet lukt om gezamenlijk een echtscheidingsconvenant op te stellen, is de kans op een vechtscheiding veel groter. Beide partners moeten dan tegenover elkaar in de rechtbank verschijnen; eventueel moeten ook de kinderen voor de rechter verschijnen. Beide partners hebben een eigen advocaat nodig, wat dus voor veel kosten kan zorgen.

Diplomatiek een echtscheidingsconvenant opstellen

Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan beide partners helpen om een echtscheidingsconvenant op te stellen. Dat biedt de partners wat meer ademruimte omdat een advocaat niet emotioneel bij de zaak betrokken is. Het verdient daarom de aanbeveling om er alles aan te doen om zelf, eventueel met hulp van een echtscheidingsadvocaat, een echtscheidingsconvenant op te stellen waar beide partners zich in kunnen vinden.

Echtscheidingsconvenant advocaat nodig?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van echtscheidingsconvenant specialisten. Voor een goede match met een echtscheidingsconvenant advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een echtscheidingsconvenant advocaat.

Scheidingsconvenant advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde echtscheidingsconvenant advocaat zijn beschikbaar voor allerlei soorten vragen en zaken met betrekking tot het echtscheidingsconvenant. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend echtscheidingsconvenant advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN