•  
     

36 echtscheidingsbeschikking advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere

Echtscheidingsbeschikking advocaten

GESPECIALISEERDE ECHTSCHEIDINGSBESCHIKKING ADVOCATEN

Zoekt u een advocaat voor een echtscheidingsbeschikking? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij het opvragen of aanvragen van een echtscheidingsbeschikking.

Advocaat echtscheidingsbeschikking

Heeft u vragen over een echtscheidingsbeschikking of wilt u de echtscheidingsbeschikking in werking stellen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde echtscheidingsbeschikking advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met echtscheidingsbeschikkingen als expertise. Een echtscheidingsbeschikking kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in een echtscheidingsbeschikking. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij het aanvragen, opvragen en beoordelen van een echtscheidingsbeschikking, ook als u uw echtscheidingsbeschikking kwijt bent kunt u een advocaat inschakelen.

Wat is een echtscheidingsbeschikking?

Wanneer men wil scheiden, zal daartoe een verzoekschrift door de advocaat bij de rechtbank moeten worden ingediend. De rechtbank beslist op dit verzoek en zal de uitspraak doen in een echtscheidingsbeschikking. Daarin staat precies vermeld wat de beslissing van de rechtbank is. Met deze beschikking kan de advocaat naar de gemeente waar het huwelijk destijds gesloten is. De ambtenaar van de burgerlijke stand zal vervolgens de beschikking in de registers van de burgerlijke stand inschrijven in de desbetreffende gemeente. Het moment waarop de echtscheiding is ingeschreven, is het moment waarop het huwelijk officieel ontbonden is.

Geldigheid echtscheidingsbeschikking

Een echtscheidingsbeschikking is niet oneindig geldig. Wanneer de beslissing door de rechtbank in de beschikking bekend is gemaakt, is de beschikking nog een half jaar geldig. De beschikking moet binnen die tijd worden ingeschreven bij de burgerlijke stand. Doet men dat niet of doet men dat te laat, dan is de beschikking niet meer geldig en blijft het huwelijk in stand.

Echtscheidingsbeschikking aanvragen

Wilt u scheiden? Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan het verzoekschrift opstellen dat de rechtbank nodig heeft om een echtscheidingsbeschikking op te stellen. Dat verzoekschrift moet aan tal van voorwaarden en formaliteiten voldoen, waarvan de advocaat uiteraard op de hoogte is.

Echtscheidingsbeschikking advocaat nodig?

De vertoonde echtscheidingsbeschikking specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten die u kunnen helpen bij alles wat komt kijken bij een echtscheidingsbeschikking in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw gegevens en/of uw rechtsvraag door naar de echtscheidingsbeschikking advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Echtscheidingsbeschikking advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde echtscheidingsbeschikking advocaat zijn beschikbaar voor allerlei soorten vragen en zaken met betrekking tot echtscheidingsbeschikkingen. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend deskundige echtscheidingsbeschikking advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN