•  
     

34 kinderalimentatie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Jacquemain Sondeijker Specialist
Jacquemain Sondeijker
Valkenburgh Advocaten
Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221 SE, Maastricht

Kinderalimentatie advocaten

GESPECIALISEERDE KINDERALIMENTATIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde kinderalimentatie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde kinderalimentatie advocaten.

Advocaat kinderalimentatie

Krijgt u te maken met kinderalimentatie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde kinderalimentatie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met kinderalimentatie als expertise. Het alimentatierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van kinderalimentatie.

Kinderalimentatie

Wanneer een scheiding tevens betrekking heeft op kinderen, kan een verplichting tot betaling van kinderalimentatie worden uitgesproken. De hoogte daarvan wordt vastgesteld door de rechter en jaarlijks geïndexeerd.

Wanneer moet kinderalimentatie betaald worden?

Wanneer een kind bij één van beide ouders gaat wonen, zal de andere ouder kinderalimentatie moeten betalen. Beide ouders zijn namelijk financieel verantwoordelijk voor het kind. Zij moeten dan ook gezamenlijk de kosten voor opvoeding en verzorging van het kind dragen. Woont het kind bij één van beide ouders, dan wordt die ouder met de meeste kosten geconfronteerd. Daardoor zal de andere ouder financieel bij moeten dragen.

Hoe hoog is de kinderalimentatie?

De hoogte van die bijdrage is van tal van factoren afhankelijk, daar valt in zijn algemeenheid niet veel over te zeggen. Wel kan gezegd worden wat de drie belangrijkste stappen zijn. Allereerst wordt de behoefte van het kind bepaald. Hier wordt gebruik gemaakt van speciale tabellen en  gaat de rechter uit van de inkomens net voor de scheiding. Daarna wordt de draagkracht bepaald van de persoon die de alimentatie zal moeten betalen. Hierna worden deze twee bedragen met elkaar vergeleken en zal de rechter het alimentatiebedrag vaststellen.

Wilt u meer informatie over de kinderalimentatie of de mogelijkheid tot aanvragen of beëindigen daarvan? Neem dan contact op met een gespecialiseerde advocaat. U vindt deze op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat kinderalimentatie nodig?

De vertoonde kinderalimentatie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in kinderalimentatie in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren kinderalimentatie

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde kinderalimentatie advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde kinderalimentatie advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN