•  
     

36 scheiden van tafel en bed advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere

Scheiden van tafel en bed advocaten

GESPECIALISEERDE SCHEIDEN VAN TAFEL EN BED ADVOCATEN

Zoekt u een scheiden van tafel en bed advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij een tafel en bed scheiding.

Advocaat scheiden van tafel en bed

Heeft u vragen over scheiden van tafel en bed en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde scheiden van tafel en bed advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met scheiden van tafel en bed als expertise. Het echtscheidingsrecht kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij een scheiding van tafel en bed. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij vragen of het opstarten van een tafel en bed scheiding.

Scheiding van tafel en bed

Scheiden van tafel en bed is eigenlijk precies wat het zegt: je scheidt van elkaar, maar enkel door geen tafel en bed meer te delen. Een dergelijke scheiding is enkel aan te vragen wanneer u getrouwd bent; bij een geregistreerd partnerschap is scheiden van tafel en bed niet mogelijk.

Wat houdt scheiden van tafel en bed precies in?

Wanneer men niet meer goed kan samenleven, kan scheiden van tafel en bed een oplossing zijn. Hierbij is er formeel geen echtscheiding, maar leeft men niet meer samen. Een reden hiervoor kan die van geloofsovertuiging zijn, wanneer men niet wil scheiden maar toch ook niet meer samen wil leven. Een andere reden kan een financiële zijn: het kan zijn dat scheiden te duur wordt gevonden, of dat samenwonen juist te duur is. Formeel zal het echtpaar nog gewoon gehuwd zijn, maar in de praktijk woont men niet meer samen.

De procedure voor scheiding van tafel en bed

Om een scheiding van tafel en bed aan te vragen, wordt een procedure gevolgd die sterk lijkt op de procedure voor het aanvragen van een echtscheiding. Ook bij deze procedure zal dus een advocaat van bijvoorbeeld Advocatenkantoren.nl in de arm genomen moeten worden om de scheiding bij de rechtbank aan te vragen. Daarnaast zijn er nog tal van voorwaarden en formaliteiten waar een advocaat u graag alles over vertelt.

Scheiden van tafel en bed advocaat nodig?

De vertoonde scheiden van tafel en bed specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten die u kunnen helpen bij alles wat komt kijken bij een scheiding van tafel en bed in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw gegevens en/of uw rechtsvraag door naar de scheiden van tafel en bed advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Tafel en bed echtscheiding advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde scheiden van tafel en bed advocaat zijn beschikbaar voor allerlei soorten vragen en zaken met betrekking tot het scheiden van tafel en bed. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend deskundige scheiden van tafel en bed advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN