•  
     

36 overlegscheiding advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere

Overlegscheiding advocaten

GESPECIALISEERDE OVERLEGSCHEIDING ADVOCATEN

Zoekt u een advocaat voor een overlegscheiding? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij een overlegscheiding.

Advocaat overlegscheiding

Wilt u in goed overleg en met respect scheiden en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde overlegscheiding advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met overlegscheiding als expertise. Het echtscheidingsrecht kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij een overlegscheiding. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij vragen over of het opstarten van een overlegscheiding.

Wat is een overlegscheiding?

Een overlegscheiding is een scheiding waarbij het samen werken naar een oplossing centraal staat. Alle betrokkenen, dus partners, advocaten en overige betrokkenen, werken op een dusdanige manier samen dat er zoveel mogelijk gestreefd wordt naar een win-win situatie, in plaats van de lose-lose situatie waarvan veelal bij een echtscheiding sprake is.

Verschil tussen overlegscheiding en mediation

Een overlegscheiding is anders dan mediation, al komt het wel enigszins op hetzelfde neer. In beide gevallen probeert men tot een goede oplossing te komen voor alle partijen, zonder dat ieder voor zichzelf het onderste uit de kan wil halen. Het grootste verschil is dat bij mediation een mediator bemiddelt en de partijen naar elkaar toe probeert te krijgen. Bij een overlegscheiding zal de advocaat een grote rol spelen en proberen tot een goede uitkomst te komen. De advocaat staat onder toezicht van de Orde van Advocaten en zorgt voor een goede waarborg van de rechten en plichten.

Overlegscheiding advocaat

Overweegt u te scheiden? Neem dan contact op met één van de advocaten van Advocatenkantoren.nl. Zij staan u uiteraard graag terzijde in een dergelijk moeilijk proces en kunnen u geheel over de procedure voorlichten. Al uw vragen en onzekerheden worden door de advocaat weggenomen.

Overlegscheiding advocaat nodig?

De vertoonde overlegscheiding specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten die u kunnen helpen bij alles wat komt kijken bij een overlegscheiding in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw gegevens en/of uw rechtsvraag door naar de overlegscheiding advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Overlegscheiding advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde overlegscheiding advocaat zijn beschikbaar voor allerlei soorten vragen en zaken met betrekking tot een overlegscheiding. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend deskundige overlegscheiding advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN