25 echtscheidingsprocedure advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Fuijkschot
Laura Fuijkschot
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 200,00 p/u
Liedeke Floris Specialist
Liedeke Floris
Wij.Legal
Lekkerbeetjesstraat 6, 5211 AL, Den Bosch
Profiel Contact 195,00 p/u
Willem Brouwer Specialist
Willem Brouwer
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Ik ben meer dan 25 jaar op dit rechtsgebied werkzaam en heb dan ook zeer ruime ervaring."
Profiel Contact 195,00 p/u
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Profiel Contact 205,00 p/u
Richard Vonk Specialist
Richard Vonk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Annemarie Broers
Annemarie Broers
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 200,00 p/u
Martine van Schaijk
Martine van Schaijk
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Nieuwe Aamsestraat 88A, 6662 NK, Elst
  • Rechtsgebieden: Personen- en Familierecht
  • "Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en oplossingsgericht denken, daar sta ik voor!"
Profiel Contact 205,00 p/u
Katinka Bovens
Katinka Bovens
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Rebecca de Vries Specialist
Rebecca de Vries
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Dynthe Cats
Dynthe Cats
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Rob den Hoed
Rob den Hoed
Houben & Van Dijck Advocaten
Kanaaldijk-Noord 1, 5613 DH, Eindhoven
Profiel Contact 209,00 p/u
Charlotte van Beukering-Michielsen Specialist
Charlotte van Beukering-Michielsen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u

Echtscheidingsprocedure advocaten

GESPECIALISEERDE ECHTSCHEIDINGSPROCEDURE ADVOCATEN

Zoekt u een advocaat voor een echtscheidingsprocedure? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten die u bijstaan bij problemen en het opstarten of aanvragen van een echtscheidingsprocedure.

Advocaat echtscheidingsprocedure

Heeft u vragen over een echtscheidingsprocedure of wilt u de echtscheidingsprocedure in werking stellen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde echtscheidingsprocedure advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met echtscheidingsprocedures als expertise. Een procedure bij een scheiding kan erg complex zijn, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken vereist is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in echtscheidingsprocedures. Zo bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij het aanvragen, beoordelen en opstarten van een echtscheidingsprocedure.

Wat is een echtscheidingsprocedure?

Een echtscheidingsprocedure bestaat uit een boel stappen; om precies te zijn acht. We zullen hier niet alle stappen uitvoerig beschrijven, maar een kort overzicht geven van hoe de procedure om een echtscheiding aan te vragen in zijn werk gaat.

De stappen in een echtscheidingsprocedure

Een echtscheidingsprocedure begint met het voorbereiden van de rechtszaak. Het is verplicht om hierbij een advocaat in de arm te nemen, bijvoorbeeld een advocaat van Advocatenkantoren.nl. Vervolgens wordt formeel het verzoek tot scheiden ingediend bij de rechtbank. Hierna kunnen verweren tegen de scheiding worden ingebracht, waaronder ook verweren tegen bijvoorbeeld de omgangsregeling. Stap vier bestaat uit de verdeling en verrekening van alle gemeenschappelijke goederen. Daarna zal de zitting bij de rechtbank plaatsvinden. Vervolgens doet de rechter uitspraak. Hierna kunt u eventueel in hoger beroep en daarna in cassatie als u het niet eens bent met de uitspraak. Ten slotte schrijft u de echtscheidingsbeschikking in bij de burgerlijke stand en is de echtscheiding voltooid.

Problemen in een echtscheidingsprocedure

Bovenstaande stappen klinken best eenvoudig. U kunt zich echter voorstellen dat er op nogal wat punten verschil van mening en inzicht kan ontstaan, waardoor de procedure veelal langer duurt. Een advocaat kent precies de formaliteiten en de stappen in de procedure, waardoor u zich het beste voor meer informatie tot een advocaat kunt wenden.

Echtscheidingsprocedure advocaat nodig?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van echtscheidingsprocedure specialisten. Voor een goede match met een echtscheidingsprocedure advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een echtscheidingsprocedure advocaat.

Echtscheidingsprocedure advocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde echtscheidingsprocedure advocaat zijn beschikbaar voor allerlei soorten vragen en zaken met betrekking tot echtscheidingsprocedures. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, ervaring, profiel en/of specialisatie. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend echtscheidingsprocedure advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN