•  
     

32 internationaal strafrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Internationaal strafrecht advocaten

GESPECIALISEERDE INTERNATIONAAL STRAFRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat internationaal strafrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten internationaal strafrecht.

Advocaat internationaal strafrecht

Heeft u te maken met het internationaal strafrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde internationaal strafrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met internationaal strafrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in internationaal strafrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van internationaal strafrecht.

Wat is internationaal strafrecht?

Het internationaal strafrecht is een heel apart soort rechtsgebied. In Nederland hebben we het Nederlandse Wetboek van Strafrecht, waarin alle overtredingen en misdrijven staan die strafbaar zijn gesteld. Daarbuiten zijn er ook nog enkele wetten waarin delicten staan beschreven, maar in ieder geval staat elk delict in een wet beschreven. Bij het internationaal strafrecht is dat niet het geval. Er is geen internationaal wetboek van strafrecht.

Welke delicten zijn er in het internationaal strafrecht?

Binnen het internationaal strafrecht komen alle strafbare gedragingen uit verdragen, internationale gewoonte, algemene door staten erkende beginselen, enzovoorts. Omdat de strafbare gedragingen niet direct eenvoudig ergens terug te lezen zijn, is er veel discussie wat precies strafbaar is. U zult ook niet snel als verdachte onder het internationaal strafrecht worden aangemerkt. Het gaat veelal om verdachten van oorlogsmisdrijven, zoals die bijvoorbeeld in het Joegoslaviëtribunaal berecht worden.

Advocaat voor internationaal strafrecht

Omdat zaken in het internationaal strafrecht niet vaak voor zullen komen, zijn er niet veel advocaten die dit rechtsgebied zich eigen hebben gemaakt. Meent u dat iemand onder het internationaal strafrecht veroordeeld zou moeten worden? Neem dan contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl. Zij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen u helpen met het opstarten van een juridische procedure.

Advocaat internationaal strafrecht nodig?

De vertoonde internationaal strafrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in internationaal strafrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de internationaal strafrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat internationaal strafrecht.

Advocaten en advocatenkantoren internationaal strafrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren internationaal strafrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde internationaal strafrecht advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN