•  
     

30 wets advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

WETS advocaten

GESPECIALISEERDE WETS ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde WETS advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat wets

Krijgt u te maken met de Wet wederzijdse erkenning en tenuitvoerlegging vrijheidsbenemende en voorwaardelijke sancties (WETS) en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met internationaal strafrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij WETS zaken.

Wat is de WETS (Wet wederzijdse erkenning en tenuitvoerlegging vrijheidsbenemende en voorwaardelijke sancties)?

Voorheen kenden we in Nederland de WOTS: de Wet overdracht tenuitvoerlegging strafvonnissen. Het was een regeling om een in het buitenland opgelegde straf in Nederland uit te zitten. Sinds enkele jaren is er een opvolger van de WOTS: de WETS (dat staat voor Wet wederzijdse erkenning en tenuitvoerlegging vrijheidsbenemende en voorwaardelijke sancties). Vanaf 1 november 2012 geldt de WOTS alleen nog maar voor landen buiten de Europese Unie, en daarnaast voor landen binnen de Europese Unie die de WETS (nog) niet hebben ingevoerd.

Procedure om in Nederland straf uit te zitten

Er zijn diverse procedures die gestart kunnen worden om een elders in de wereld opgelegde straf in Nederland uit te zitten. Welke procedure gevolgd dient te worden, hangt met name af van het land waarin de veroordeelde zich bevindt. Raadpleeg daarom altijd een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie over de te volgen procedure en ook om de juiste procedure in gang te zetten.

Randvoorwaarden om straf in Nederland uit te zitten

Elke procedure kent weer zijn eigen voorwaarden waaraan voldaan moet zijn om in Nederland de straf uit te mogen zitten. In beginsel zijn die voorwaarden niet heel streng. Een land heeft namelijk liever dat een veroordeelde in zijn of haar moederland de straf uitzit, zodat het land van de veroordeelde af is. Voor de WOTS en de WETS geldt dat de veroordeling onherroepelijk moet zijn en het strafrestant minimaal 10 maanden moet bedragen. Het verzoek kan via de advocaat worden ingediend bij de justitiële inrichting waarin de veroordeelde verblijft.

WETS advocaat nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in de Wet wederzijdse erkenning en tenuitvoerlegging vrijheidsbenemende en voorwaardelijke sancties in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde WETS advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN