•  
     

30 uitleveringszaken advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Uitleveringszaken advocaten

GESPECIALISEERDE UITLEVERINGSZAKEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat voor een uitleveringszaak? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde uitleveringsadvocaten.

Advocaat uitleveringszaken

Krijgt u te maken met een uitleveringsverzoek en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met internationaal strafrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij uitleveringszaken.

Wat zijn uitleveringszaken?

In uitleveringszaken kunnen twee situaties spelen. Het kan gaan om een buitenlandse verdenking jegens een verdachte in Nederland. Het kan daarnaast ook gaan om een Nederlandse verdenking jegens een verdachte buiten Nederland. Wordt iemand in Nederland verdacht van een bepaald misdrijf en wordt de verdachte in het buitenland gevonden, dan zal veelal een verzoek tot uitlevering ingediend worden.

Uitlevering of overlevering?

Men spreekt van uitlevering wanneer een verzoek door een land buiten de Europese Unie aan Nederland gedaan wordt om een verdachte uit te leveren. Bij een overlevering betreft het niet een land buiten de Europese Unie, maar juist een land binnen de Europese Unie. Een verzoek van Taiwan aan Nederland ziet dus op uitlevering, terwijl een verzoek van België aan Nederland ziet op overlevering.

Een uitleveringszaak zal nooit zomaar afgerond zijn. Iemand wordt niet zomaar uitgeleverd aan een ander land. Er moet allereerst sprake zijn van een uitleveringsverdrag. Is dat er niet, dan komt men aan uitlevering niet toe. Ook moet het misdrijf waarvan de verdachte verdacht wordt in Nederland strafbaar zijn. Iemand kan dus niet worden uitgeleverd voor homoseksualiteit, nu dit in ons land niet strafbaar is. Ten slotte moet het land dat om uitlevering verzoekt een stabiel rechtssysteem hebben om de kwaliteit van het strafproces te garanderen.

Alles volgens de regels?

Ook in het geval van uitleveringszaken is het uiteraard belangrijk dat alles volgens de regels gebeurt. Zeker omdat er uitlevering naar een ander land plaatsvindt, waar de toegang tot het recht en de detentieomstandigheden minder goed geregeld kunnen zijn dan hier het geval is. Neem daarom altijd contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat nodig bij een uitleveringszaak?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in uitleveringszaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Uitleveringsadvocaten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde uitleveringsadvocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN