•  
     

30 europees strafrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Europees strafrecht advocaten

GESPECIALISEERDE EUROPEES STRAFRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat Europees strafrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten Europees strafrecht.

Advocaat europees strafrecht

Heeft u te maken met het Europees strafrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde Europees strafrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met Europees strafrecht als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in Europees strafrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van Europees strafrecht.

Wat is Europees strafrecht?

Het begrip ‘Europees strafrecht’ is eigenlijk een beetje misleidend. Het suggereert dat er naast het Nederlandse strafrecht ook nog een Europese variant is, met bijvoorbeeld een eigen Wetboek van Strafrecht en een heel eigen scala aan misdrijven en overtredingen. Dat is echter niet het geval. Met Europees strafrecht wordt veelal bedoeld hoe het nationale strafrecht in Europees verband samenwerkt.

Europees strafrecht: met name formaliteiten

Het Europees strafrecht ziet met name op formaliteiten om te zorgen dat het strafrecht in elke lidstaat in zekere zin Europese werking heeft. Zo behelst het bijvoorbeeld de procedures omtrent uitleveringen en internationale arrestaties. Het gaat dus met name om de formele kant van de zaak en niet zozeer om de materiële (dus niet zozeer om welke gedragingen internationaal in Europees verband strafbaar zijn).

Advocaat Europees strafrecht

Een advocaat Europees strafrecht kan zeer wel van pas komen wanneer er bijvoorbeeld een Europees arrestatiebevel uitgevaardigd is of wanneer uitlevering dreigt. De advocaat kan nagaan of aan alle vereiste voorwaarden is voldaan en of een verzoek dus ingewilligd kan worden. De advocaat van Advocatenkantoren.nl kan eveneens de mogelijke wegen inslaan om bezwaar in te dienen en eventueel in beroep te gaan, voor zover dat uiteraard mogelijk is.

Advocaat europees strafrecht nodig?

De vertoonde Europees strafrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in Europees strafrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de Europees strafrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat Europees strafrecht.

Advocaten en advocatenkantoren europees strafrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren Europees strafrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde Europees strafrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN