43 corporate litigation advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Red Davans
Red Davans
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Evert Hoekstra Specialist
Evert Hoekstra
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 400,00 p/u
Koen Wools Specialist
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Wouter Schellart
Wouter Schellart
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Artjan de Putter Specialist
Artjan de Putter
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Lars Vader Specialist
Lars Vader
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 295,00 p/u
Winny van Engelenhoven Specialist
Winny van Engelenhoven
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Profiel Contact 205,00 p/u

Corporate litigation advocaten

GESPECIALISEERDE CORPORATE LITIGATION ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde corporate litigation advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde corporate litigation advocaten.

Advocaat corporate litigation

Krijgt u te maken met een geschil en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde corporate litigation advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met corporate litigation als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van corporate litigation.

Wat is corporate litigation?

Corporate litigation ziet op alle geschillen rondom een rechtspersoon. Het gaat dan vaak om de geschillen omtrent de kern van de onderneming, zoals fusies, overnames, aandeelhouders, enzovoorts. Het is belangrijk voor deze geschillen zo spoedig mogelijk een oplossing te vinden omdat de geschillen funest kunnen zijn voor de reputatie van een onderneming. De geschillen kunnen daardoor al snel leiden tot waardevermindering.

Wat voor geschillen kunnen de revue passeren?

Het kan bijvoorbeeld gaan om een aandeelhouder die zijn aandelen overdraagt aan een ander, zonder dat de onderneming om wiens aandelen het gaat daar mee akkoord gaat. In bepaalde omstandigheden kunnen zij dan tegen die overdracht ageren.

Het kan ook gaan om vijandige overnames die de onderneming graag buiten de deur houdt, maar waar niet altijd daadkrachtig tegen kan worden opgetreden.

Ook geschillen tussen de diverse stakeholders kunnen stevig oplaaien. Denk aan geschillen tussen bestuur, aandeelhouders, raad van commissarissen, werknemers, leveranciers, klanten, et cetera. Vaak is sprake van een tegengesteld belang, waardoor het lastig kan zijn om een oplossing te vinden die voor iedereen werkbaar is.

Voorkomen is beter dan genezen

Een jarenlange procedure is voor niemand bevorderlijk. De onderneming kan daardoor met forse schade te kampen krijgen. Daarom is voorkomen beter dan genezen. De advocaten van Advocatenkantoren.nl kunnen u reeds in een vroeg stadium adviseren omtrent de te nemen stappen en van juridische bijstand voorzien. Zo hoeft een conflict veelal niet verder te escaleren.

Advocaat corporate litigation nodig?

De vertoonde corporate litigation specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in corporate litigation in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de corporate litigation advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren corporate litigation

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren corporate litigation op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend corporate litigation advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN