•  
     

6 corporate litigation advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Corporate litigation advocaten

GESPECIALISEERDE CORPORATE LITIGATION ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde corporate litigation advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde corporate litigation advocaten.

Advocaat corporate litigation

Krijgt u te maken met een geschil en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde corporate litigation advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met corporate litigation als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van corporate litigation.

Wat is corporate litigation?

Corporate litigation ziet op alle geschillen rondom een rechtspersoon. Het gaat dan vaak om de geschillen omtrent de kern van de onderneming, zoals fusies, overnames, aandeelhouders, enzovoorts. Het is belangrijk voor deze geschillen zo spoedig mogelijk een oplossing te vinden omdat de geschillen funest kunnen zijn voor de reputatie van een onderneming. De geschillen kunnen daardoor al snel leiden tot waardevermindering.

Wat voor geschillen kunnen de revue passeren?

Het kan bijvoorbeeld gaan om een aandeelhouder die zijn aandelen overdraagt aan een ander, zonder dat de onderneming om wiens aandelen het gaat daar mee akkoord gaat. In bepaalde omstandigheden kunnen zij dan tegen die overdracht ageren.

Het kan ook gaan om vijandige overnames die de onderneming graag buiten de deur houdt, maar waar niet altijd daadkrachtig tegen kan worden opgetreden.

Ook geschillen tussen de diverse stakeholders kunnen stevig oplaaien. Denk aan geschillen tussen bestuur, aandeelhouders, raad van commissarissen, werknemers, leveranciers, klanten, et cetera. Vaak is sprake van een tegengesteld belang, waardoor het lastig kan zijn om een oplossing te vinden die voor iedereen werkbaar is.

Voorkomen is beter dan genezen

Een jarenlange procedure is voor niemand bevorderlijk. De onderneming kan daardoor met forse schade te kampen krijgen. Daarom is voorkomen beter dan genezen. De advocaten van Advocatenkantoren.nl kunnen u reeds in een vroeg stadium adviseren omtrent de te nemen stappen en van juridische bijstand voorzien. Zo hoeft een conflict veelal niet verder te escaleren.

Advocaat corporate litigation nodig?

De vertoonde corporate litigation specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in corporate litigation in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat corporate litigation.

Advocaten en advocatenkantoren corporate litigation

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren corporate litigation op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde corporate litigation advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN