•  
     

8 distributieovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Distributieovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE DISTRIBUTIEOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde distributieovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde distributieovereenkomst advocaten.

Advocaat distributieovereenkomst

Wilt u een distributieovereenkomst opstellen, beëindigen of laten controleren en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde distributieovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met distributieovereenkomsten als expertise. Het agentuur- en distributierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een distributieovereenkomst.

Wat is een distributieovereenkomst?

Bij een distributieovereenkomst wordt een overeenkomst gesloten tussen een leverancier en een distributeur. De leverancier levert de producten aan de distributeur, die deze op zijn beurt weer doorverkoopt. De distributeur werkt voor eigen rekening en risico. In beginsel zijn de partijen vrij om de overeenkomst zelf in te richten; er is geen wettelijke figuur voor de distributieovereenkomst. Wel moet een aantal regels in acht worden genomen.

Opstellen van de distributieovereenkomst

Bepaalde zaken mogen niet in een distributieovereenkomst worden opgenomen. Zo is volgens het mededingingsrecht niet toegestaan dat een leverancier vaste prijzen oplegt aan de distributeur. Wel kan de leverancier richtprijzen opgeven, maar de distributeur mag zelf bepalen of hij die richtprijzen aanhoudt. Ook mag de leverancier maximumprijzen opleggen; daar wordt de consument immers niet door benadeeld.

Ook met betrekking tot exclusiviteit kan niet alles geregeld worden. Zo mag een leverancier wel een distributeur aanwijzen voor een bepaald land, maar kan de leverancier niet voorkomen dat toch wordt verkocht aan een land buiten het aangewezen gebied.

Problemen voorkomen met een degelijke overeenkomst

Door een goede overeenkomst op te stellen waarin alle eisen en wensen naar voren komen, kunnen problemen zo veel mogelijk worden voorkomen. Door alles vooraf goed vast te leggen, kunnen partijen in ieder geval daarover geen meningsverschil hebben.

Advocaat distributieovereenkomst nodig?

De vertoonde distributieovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in distributieovereenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat distributieovereenkomst.

Advocaten en advocatenkantoren distributieovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren distributieovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde distributieovereenkomst advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN