•  
     

4 agentuurovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Agentuurovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE AGENTUUROVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde agentuurovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde agentuurovereenkomst advocaten.

Advocaat agentuurovereenkomst

Wilt u een agentuurovereenkomst opstellen, beëindigen of laten controleren en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde agentuurovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met agentuurovereenkomsten als expertise. Het agentuur- en distributierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een agentuurovereenkomst.

Wat is een agentuurovereenkomst?

Een agentuurovereenkomst wordt afgesloten tussen een opdrachtnemer, ook wel handelsagent genoemd, en de opdrachtgever, ook wel principaal genoemd. De handelsagent verkoopt de spullen van de principaal voor eigen risico en rekening, en ontvangt een provisie over de gemaakte verkopen.

Complex stel van regels rondom agentuurovereenkomst

Er zijn tal van regels opgesteld om een agentuurovereenkomst zo goed mogelijk vorm te geven. Dit om te voorkomen dat de ene partij als het ware misbruikt maakt van de andere partij. Zo zijn regels opgesteld inzake de provisie en beloning, de beëindiging van de overeenkomst en de klantenvergoeding. Vaak kan van deze regelingen wel weer worden afgeweken of kunnen aanvullende maatregelen worden getroffen. Neem contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor de mogelijkheden in uw situatie.

Geschillen omtrent agentuurovereenkomst

Er kunnen uiteraard tal van geschillen ontstaan rondom de agentuurovereenkomst. Denkt u bijvoorbeeld aan een schadevergoeding bij de beëindiging van de agentuurovereenkomst. In beginsel heeft de handelsagent namelijk recht op schadevergoeding bij opzegging van de overeenkomst, waarbij die schadevergoeding afhankelijk is van de inkomsten in de voorafgaande tijd, maar ook van de kostenbesparingen bij de handelsagent die voortvloeien uit opzegging van de overeenkomst. Een ervaren advocaat kan helpen met de schadevergoeding.

Advocaat agentuurovereenkomst nodig?

De vertoonde agentuurovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in agentuurovereenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat agentuurovereenkomst.

Advocaten en advocatenkantoren agentuurovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren agentuurovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde agentuurovereenkomst advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN