•  
     

20 agentuurovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Agentuurovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE AGENTUUROVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde agentuurovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde agentuurovereenkomst advocaten.

Advocaat agentuurovereenkomst

Wilt u een agentuurovereenkomst opstellen, beëindigen of laten controleren en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde agentuurovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met agentuurovereenkomsten als expertise. Het agentuur- en distributierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een agentuurovereenkomst.

Wat is een agentuurovereenkomst?

Een agentuurovereenkomst wordt afgesloten tussen een opdrachtnemer, ook wel handelsagent genoemd, en de opdrachtgever, ook wel principaal genoemd. De handelsagent verkoopt de spullen van de principaal voor eigen risico en rekening, en ontvangt een provisie over de gemaakte verkopen.

Complex stel van regels rondom agentuurovereenkomst

Er zijn tal van regels opgesteld om een agentuurovereenkomst zo goed mogelijk vorm te geven. Dit om te voorkomen dat de ene partij als het ware misbruikt maakt van de andere partij. Zo zijn regels opgesteld inzake de provisie en beloning, de beëindiging van de overeenkomst en de klantenvergoeding. Vaak kan van deze regelingen wel weer worden afgeweken of kunnen aanvullende maatregelen worden getroffen. Neem contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor de mogelijkheden in uw situatie.

Geschillen omtrent agentuurovereenkomst

Er kunnen uiteraard tal van geschillen ontstaan rondom de agentuurovereenkomst. Denkt u bijvoorbeeld aan een schadevergoeding bij de beëindiging van de agentuurovereenkomst. In beginsel heeft de handelsagent namelijk recht op schadevergoeding bij opzegging van de overeenkomst, waarbij die schadevergoeding afhankelijk is van de inkomsten in de voorafgaande tijd, maar ook van de kostenbesparingen bij de handelsagent die voortvloeien uit opzegging van de overeenkomst. Een ervaren advocaat kan helpen met de schadevergoeding.

Advocaat agentuurovereenkomst nodig?

De vertoonde agentuurovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in agentuurovereenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat agentuurovereenkomst.

Advocaten en advocatenkantoren agentuurovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren agentuurovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde agentuurovereenkomst advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN