28 winkeltijdenwet advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lars Vader Specialist
Lars Vader
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 295,00 p/u
Priscilla Jacometti
Priscilla Jacometti
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
Profiel Contact 250,00 p/u
Erik Duinkerke Specialist
Erik Duinkerke
De Kempenaer Advocaten
Groningensingel 1, 6835 EA, Arnhem
Profiel Contact 0,00 p/u
Kurmi Peters
Kurmi Peters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 180,00 p/u

Winkeltijdenwet advocaten

GESPECIALISEERDE WINKELTIJDENWET ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde Winkeltijdenwet advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde Winkeltijdenwet advocaten.

Advocaat winkeltijdenwet

Krijgt u te maken met de Winkeltijdenwet en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde Winkeltijdenwet advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met de Winkeltijdenwet als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van de Winkeltijdenwet.

Winkeltijdenwet

In de Winkeltijdenwet is bepaald op welke momenten winkels open mogen zijn. Die regels zijn erg strak en kunnen volgens sommigen als ouderwets worden bestempeld. Zo is het in beginsel verboden om een winkel open te hebben op zondag, Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag na 19.00 uur, tweede Paasdag, dodenherdenking 4 mei na 19.00 uur, Hemelvaartsdag, tweede Pinksterdag, 24 december na 19.00 uur, eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. Hier missen de eerste Paasdag en eerste Pinksterdag, maar die vinden op zondag plaats zodat deze al verboden zijn. Buiten deze genoemde dagen mogen winkels open zijn tussen 06.00 uur en 22.00 uur.

Uitzonderingen op de Winkeltijdenwet

Iedereen weet wel dat er genoeg winkels open zijn op zondag. Dat komt doordat de gemeenteraad vrijstellingen kan verlenen voor de genoemde dagen waarop de winkels eigenlijk gesloten moeten zijn. In de praktijk is er in de meeste gemeenten wel een koopzondag, waarop de winkels open zijn.  In steeds meer gemeenten zijn elke zondag winkels open.

Bezwaar tegen de winkeltijden

Wanneer uw winkel niet open mag zijn op de momenten dat u dat wil, of misschien juist wel open moet zijn op de momenten dat u dat niet wil, kunt u daar mogelijk iets tegen doen. Wat dat precies is, hangt van uw specifieke probleem af. Soms moet u bij de gemeente terecht voor een uitzondering op de Winkeltijdenwet, soms moet u bij de winkeliersvereniging of de verhuurder van het pand zijn. Advocaten van Advocatenkantoren.nl helpen u hier uiteraard graag bij!

Advocaat Winkeltijdenwet nodig?

De vertoonde specialisten in de Winkeltijdenwet staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in de Winkeltijdenwet in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren Winkeltijdenwet

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren Winkeltijdenwet op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend Winkeltijdenwet advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN