•  
     

6 winkeltijdenwet advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Winkeltijdenwet advocaten

GESPECIALISEERDE WINKELTIJDENWET ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde Winkeltijdenwet advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde Winkeltijdenwet advocaten.

Advocaat winkeltijdenwet

Krijgt u te maken met de Winkeltijdenwet en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde Winkeltijdenwet advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met de Winkeltijdenwet als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van de Winkeltijdenwet.

Winkeltijdenwet

In de Winkeltijdenwet is bepaald op welke momenten winkels open mogen zijn. Die regels zijn erg strak en kunnen volgens sommigen als ouderwets worden bestempeld. Zo is het in beginsel verboden om een winkel open te hebben op zondag, Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag na 19.00 uur, tweede Paasdag, dodenherdenking 4 mei na 19.00 uur, Hemelvaartsdag, tweede Pinksterdag, 24 december na 19.00 uur, eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. Hier missen de eerste Paasdag en eerste Pinksterdag, maar die vinden op zondag plaats zodat deze al verboden zijn. Buiten deze genoemde dagen mogen winkels open zijn tussen 06.00 uur en 22.00 uur.

Uitzonderingen op de Winkeltijdenwet

Iedereen weet wel dat er genoeg winkels open zijn op zondag. Dat komt doordat de gemeenteraad vrijstellingen kan verlenen voor de genoemde dagen waarop de winkels eigenlijk gesloten moeten zijn. In de praktijk is er in de meeste gemeenten wel een koopzondag, waarop de winkels open zijn.  In steeds meer gemeenten zijn elke zondag winkels open.

Bezwaar tegen de winkeltijden

Wanneer uw winkel niet open mag zijn op de momenten dat u dat wil, of misschien juist wel open moet zijn op de momenten dat u dat niet wil, kunt u daar mogelijk iets tegen doen. Wat dat precies is, hangt van uw specifieke probleem af. Soms moet u bij de gemeente terecht voor een uitzondering op de Winkeltijdenwet, soms moet u bij de winkeliersvereniging of de verhuurder van het pand zijn. Advocaten van Advocatenkantoren.nl helpen u hier uiteraard graag bij!

Advocaat Winkeltijdenwet nodig?

De vertoonde Winkeltijdenwet specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in de Winkeltijdenwet in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat Winkeltijdenwet.

Advocaten en advocatenkantoren Winkeltijdenwet

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren Winkeltijdenwet op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde Winkeltijdenwet advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN