•  
     

6 valse facturen advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Rick van Leusden Specialist
Rick van Leusden
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
  • "Door mijn jarenlange praktijkervaring weet ik als geen ander welke afwegingen er worden gemaakt"
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Ben Polman Specialist
Ben Polman
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Deskundig en betrokken"
Chana Grijsen
Chana Grijsen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Valse facturen advocaten

GESPECIALISEERDE VALSE FACTUREN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of advocaat gespecialiseerde in valse facturen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde valse facturen advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat valse facturen

Heeft u te maken met een valse factuur en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met valse facturen als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in valse facturen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van valse facturen.

Valse facturen

Het versturen van valse facturen kan op een misdrijf duiden. Er kan sprake zijn van valsheid in geschrifte, fraude of oplichting, waarbij iemand probeert een ander te misleiden om een factuur te betalen die hij helemaal niet had hoeven te betalen. Het zal dan veelal gaan om een vervalste factuur. Het kan echter ook om spookfacturen gaan, waarbij veelal niet direct iets strafbaars gedaan is. Op een ‘legale’ spookfactuur staat namelijk duidelijk aangegeven dat het eigenlijk een offerte is, waarbij de bevestiging ligt in de betaling van de factuur. Op het moment dat de factuur wordt voldaan, wordt dus pas een overeenkomst aangegaan.

Wat te doen na betalen valse facturen?

Hebt u per ongeluk een valse factuur betaald? Schakel dan een advocaat in. Mogelijk is het geld nog terug te halen en kan de schade worden vergoed. De advocaat van Advocatenkantoren.nl kent de verschillende misdrijven die aan de orde kunnen zijn en kent de relevante verschillen. Ook kent de advocaat de manieren om het geld terug te vorderen en eventueel aangifte te doen.

Verdacht van het versturen van valse facturen?

Wanneer u wordt verdacht van het versturen van valse facturen, is het eveneens sterk aan te raden om contact op te nemen met een advocaat. De advocaat kan uitzoeken wat er precies is gebeurd en u van juridisch advies voorzien. Uiteraard staat de advocaat u bij in een eventuele strafzaak om zo uw rechten te kunnen waarborgen.

Valse factuur advocaat nodig?

De vertoonde valse facturen specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in valse facturen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de valse facturen advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat gespecialiseerd in valse facturen.

Valse facturen advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk valse facturen advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde valse facturen advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN