•  
     

6 phishing advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Rick van Leusden Specialist
Rick van Leusden
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
  • "Door mijn jarenlange praktijkervaring weet ik als geen ander welke afwegingen er worden gemaakt"
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Ben Polman Specialist
Ben Polman
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Deskundig en betrokken"
Chana Grijsen
Chana Grijsen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Phishing advocaten

GESPECIALISEERDE PHISHING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat phishing? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde phishing advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat phishing

Heeft u te maken met phishing en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met phishing als expertise. Cybercrime is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in phishing. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van phishing.

Wat is phishing?

Phishing is het vissen naar persoonlijke gegevens door middel van misleiding. Door bijvoorbeeld een website op te zetten die sterk lijkt op de website van een bank, of een mail te versturen die lijkt op de mail van een bank, probeert de verzender persoonlijke gegevens te achterhalen. Met die gegevens kan de verzender bijvoorbeeld geld afhandig maken.

Phishing en aanvullende delicten

Wanneer iemand verdacht wordt van phishing, zal er veelal nog een ander delict ten laste worden gelegd. Vaak is het de phisher immers niet om de gegevens zelf te doen. Wanneer iemand bankgegevens wil achterhalen, is het hem niet om de bankgegevens te doen, maar wil die persoon daarmee bijvoorbeeld geld stelen. Dat betekent dus dat de Officier van Justitie behalve het phishen zelf (wat bijvoorbeeld valsheid in geschrifte kan opleveren) ook andere misdrijven ten laste zal leggen, zoals bijvoorbeeld diefstal.

Phishing advocaat

Een advocaat kan de belangen van de phisher optimaal behartigen. Er kan een maximale gevangenisstraf van zes jaar worden opgelegd, en soms nog langer. Het gaat dus om een behoorlijk ernstig delict, waardoor het van belang is dat u op de juiste wijze wordt verdedigd. U vindt deskundige advocaten op Advocatenkantoren.nl. Dankzij de kennis en ervaring kunnen zij uw belangen optimaal behartigen.

Phishing advocaat nodig?

De vertoonde phishing specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in phishing in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de phishing advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat gespecialiseerd in phishing.

Phishing advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk phishing advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde phishing advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN