•  
     

6 identiteitsfraude advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Rick van Leusden Specialist
Rick van Leusden
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
  • "Door mijn jarenlange praktijkervaring weet ik als geen ander welke afwegingen er worden gemaakt"
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Ben Polman Specialist
Ben Polman
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Deskundig en betrokken"
Chana Grijsen
Chana Grijsen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Identiteitsfraude advocaten

GESPECIALISEERDE IDENTITEITSFRAUDE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in identiteitsfraude? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde identiteitsfraude advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat identiteitsfraude

Heeft u te maken met identiteitsfraude en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met identiteitsfraude als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in identiteitsfraude. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van identiteitsfraude.

Identiteitsfraude

Bij identiteitsfraude wordt fraude gepleegd door de identiteit van een ander aan te nemen. Zijn of haar persoonsgegevens zijn op een of andere manier buitgemaakt en worden vervolgens misbruikt door de dader om de identiteit van die persoon aan te nemen. Vaak is dit echter niet het enige en wordt de vals aangenomen identiteit gebruikt om strafbare feiten te begaan en zo de werkelijke identiteit van de dader te verhullen. Denk bijvoorbeeld aan het aangaan van een huurovereenkomst om een drugspand te huren.

Slachtoffer of verdachte?

Voor zowel slachtoffer als verdachte is het sterk aan te raden om een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. Voor de verdachte omdat de straf groot kan zijn en er eventueel nog schadevergoeding gevorderd kan worden. De belangen zijn dus groot en die belangen moeten op een juiste en zorgvuldige wijze behartigd worden. Voor het slachtoffer van identiteitsfraude is het eveneens van groot belang dat een deskundig advocaat wordt ingeschakeld, ook weer omdat de belangen groot zijn. Wanneer op uw naam tal van rechtshandelingen worden verricht, kunt u daarmee flinke problemen krijgen, ook al is dat uiteindelijk niet uw schuld. Een advocaat kan de juiste stappen ondernemen om de kans op misbruik zo gering mogelijk te houden.

De straffen voor identiteitsfraude

Bij identiteitsfraude zullen meerdere misdrijven ten laste worden gelegd, waardoor het niet eenvoudig is om een richtlijn van de op te leggen straf te geven.

Identiteitsfraude advocaat nodig?

De vertoonde identiteitsfraude specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in identiteitsfraude in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de identiteitsfraude advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat identiteitsfraude.

Identiteitsfraude advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk identiteitsfraude advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde identiteitsfraude advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN