•  
     

5 hacken advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Rick van Leusden Specialist
Rick van Leusden
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
  • "Door mijn jarenlange praktijkervaring weet ik als geen ander welke afwegingen er worden gemaakt"
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Ben Polman Specialist
Ben Polman
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Deskundig en betrokken"
Chana Grijsen
Chana Grijsen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Hacken advocaten

GESPECIALISEERDE HACKEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of advocaat gespecialiseerd in hacken? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde hacking advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat hacken

Heeft u te maken met een hack en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met hacken als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in hacken. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning als u gehackt bent.

Wat is hacken?

Hacken wordt in de wet ook wel computervredebreuk genoemd. Net zoals bij huisvredebreuk gaat het om het opzettelijk en zonder recht binnendringen van, in dit geval, een computer of netwerk.

De motieven van een hacker

Een hack kan om tal van redenen uitgevoerd worden. Soms wil men bijvoorbeeld bedrijfsgeheimen achterhalen van een concurrent om zo inzicht in de werkwijze te krijgen. Ook kan een hacker opereren om een computersysteem plat te leggen of iemand te chanteren om te betalen om een computeraanval te stoppen. Dat betekent dat er veelal meerdere misdrijven ten laste kunnen worden gelegd, wat de Officier van Justitie ook zal doen. Daarom is het lastig te zeggen wat precies de straf zal zijn wanneer u verdacht wordt van hacken.

Ethisch hacken strafbaar?

Ethisch hacken is het hacken van software en systemen met als doel het aan de kaak stellen van beveiligingslekken. Belangrijk verschil tussen ethisch hacken en strafbaar hacken is dat er bij ethisch hacken geen schade wordt aangericht en de hacker niet verder gaat dan strikt noodzakelijk is om de hack aan te tonen. Gaat de hacker wel verder, dan is sprake van strafbaar hacken. Ook in dat geval is het aan te raden om contact op te nemen met een advocaat van Advocatenkantoren.nl om advies op maat te krijgen en een goede verdediging te waarborgen.

Hack advocaat nodig?

De vertoonde hacking specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in hacken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Hacken advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren gespecialiseerd in hacken op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde hack advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN