•  
     

6 fraude via internet advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Rick van Leusden Specialist
Rick van Leusden
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
  • "Door mijn jarenlange praktijkervaring weet ik als geen ander welke afwegingen er worden gemaakt"
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Ben Polman Specialist
Ben Polman
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Deskundig en betrokken"
Chana Grijsen
Chana Grijsen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Fraude via internet advocaten

GESPECIALISEERDE FRAUDE VIA INTERNET ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in fraude via internet? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde fraude via internet advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat fraude via internet

Heeft u te maken met fraude via internet en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met fraude als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in fraude via internet. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van fraude via internet.

Fraude via internet

Fraude is de naam voor tal van soorten misdrijven waarbij door digitale of papieren documenten een onjuiste weergave van de werkelijkheid te geven. Veelal wordt fraude gebruikt om oplichting te vergemakkelijken, maar dat is niet direct noodzakelijk voor fraude. Fraude kan op tal van manieren voorkomen. Het kan gaan om acquisitiefraude, oplichting op Marktplaats en Facebook, spookfacturen, skimmen, fraude met internetbankieren, phishing, witwassen, fraude met subsidie, fraude met uitkeringen, en ga zo maar door.

Hoe gaat fraude in internet in zijn werk?

Wanneer fraude wordt gepleegd op internet, zal veelal iemand ook zijn opgelicht. De kans bestaat dus dat behalve fraude nog andere misdrijven ten laste worden gelegd door de Officier van Justitie. Fraude kan op tal van manieren plaatsvinden, maar belangrijk is dus dat een verkeerde voorstelling van zaken wordt gegeven.

De straf voor fraude via internet

Wanneer u verdacht wordt van fraude via internet, kan de straf fors oplopen. De maximale gevangenisstraf die opgelegd kan worden voor fraude, is vier jaar. Welke straf in werkelijkheid geëist zal worden, hangt van tal van factoren af. Daarmee is niet alleen van belang hoe de fraude precies is gepleegd, maar ook de justitiële geschiedenis van de verdachte. De advocaten van Advocatenkantoren.nl kunnen u uiteraard een inschatting geven van de te verwachten straf.

Fraude via internet advocaat nodig?

De vertoonde fraude via internet specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in fraude via internet in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de fraude via internet advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat fraude via internet.

Fraude via internet advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk fraude via internet advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde fraude via internet advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN