•  
     

22 fraude via internet advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Fraude via internet advocaten

GESPECIALISEERDE FRAUDE VIA INTERNET ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in fraude via internet? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde fraude via internet advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat fraude via internet

Heeft u te maken met fraude via internet en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met fraude als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in fraude via internet. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van fraude via internet.

Fraude via internet

Fraude is de naam voor tal van soorten misdrijven waarbij door digitale of papieren documenten een onjuiste weergave van de werkelijkheid te geven. Veelal wordt fraude gebruikt om oplichting te vergemakkelijken, maar dat is niet direct noodzakelijk voor fraude. Fraude kan op tal van manieren voorkomen. Het kan gaan om acquisitiefraude, oplichting op Marktplaats en Facebook, spookfacturen, skimmen, fraude met internetbankieren, phishing, witwassen, fraude met subsidie, fraude met uitkeringen, en ga zo maar door.

Hoe gaat fraude in internet in zijn werk?

Wanneer fraude wordt gepleegd op internet, zal veelal iemand ook zijn opgelicht. De kans bestaat dus dat behalve fraude nog andere misdrijven ten laste worden gelegd door de Officier van Justitie. Fraude kan op tal van manieren plaatsvinden, maar belangrijk is dus dat een verkeerde voorstelling van zaken wordt gegeven.

De straf voor fraude via internet

Wanneer u verdacht wordt van fraude via internet, kan de straf fors oplopen. De maximale gevangenisstraf die opgelegd kan worden voor fraude, is vier jaar. Welke straf in werkelijkheid geëist zal worden, hangt van tal van factoren af. Daarmee is niet alleen van belang hoe de fraude precies is gepleegd, maar ook de justitiële geschiedenis van de verdachte. De advocaten van Advocatenkantoren.nl kunnen u uiteraard een inschatting geven van de te verwachten straf.

Fraude via internet advocaat nodig?

De vertoonde fraude via internet specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in fraude via internet in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de fraude via internet advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat fraude via internet.

Fraude via internet advocaten en advocatenkantoren

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk fraude via internet advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde fraude via internet advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN