•  
     

23 uitingsdelicten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Uitingsdelicten advocaten

GESPECIALISEERDE UITINGSDELICTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in uitingsdelicten? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde uitingsdelicten advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat uitingsdelict

Heeft u te maken met een uitingsdelict en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met uitingsdelicten als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in uitingsdelicten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een uitingsdelict.

Wat zijn uitingsdelicten?

Het begrip uitingsdelict is een begrip voor meerdere misdrijven en overtredingen. De belangrijkste daarvan zijn bedreiging en discriminatie. Het gaat er dus om dat er iets is geuit (verteld, geschreven) waarbij die uiting strafbaar is. Andere voorbeelden zijn belediging van de Koning, opruiing, aanzetten tot haat, godslastering, smaad, laster, enzovoorts.

Bestraffing bij uitingsdelicten

Het is onmogelijk om te zeggen welke straf er bij uitingsdelicten wordt opgelegd. De uitingsdelicten omvatten immers, zoals gezegd, een heel scala aan strafbare gedragingen. De ene gedraging zal zwaarder bestraft worden dan de ander. Verder hangt de straf uiteraard ook voor een groot deel af van wat er precies geuit is. Opruiing op de nationale televisie zal anders bestraft worden dan opruiing voor een kleine, selecte groep mensen.

Advocaat bij uitingsdelicten

Wanneer iemand verdacht wordt van een uitingsdelict, is het van groot belang dat er een goede advocaat van Advocatenkantoren.nl op de zaak wordt gezet. Een uiting is vaak voor meerdere uitleg vatbaar, waarbij de verdachte niet zelden de uiting minder ernstig bedoelde dan zoals deze door de Officier van Justitie wordt begrepen. Het is in dat geval belangrijk dat de rechter duidelijk wordt gemaakt hoe de uiting bedoeld is. De advocaat kan daarmee uw zaak bepleiten en uw belangen optimaal behartigen.

Uitingsdelict advocaat nodig?

De vertoonde uitingsdelict specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in uitingsdelicten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de uitingsdelict advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende uitingsdelict advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren uitingsdelict

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk uitingsdelict advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde uitingsdelicten advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN