•  
     

7 uitingsdelicten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Sander Janssen Specialist
Sander Janssen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Met mij aan uw zijde kunt u een unieke aanpak verwachten bij grote strafzaken."
Jiska Veenstra Specialist
Jiska Veenstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Desiree de Jonge Specialist
Desiree de Jonge
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
  • "In het bijstaan bij zware, georganiseerde misdaadzaken ben ik een unieke en betrouwbare raadsvrouw."
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Rob Wortelboer Specialist
Rob Wortelboer
Cleerdin & Hamer Advocaten
Paternosterstraat 4a, 1811 KG, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Uitingsdelicten advocaten

GESPECIALISEERDE UITINGSDELICTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in uitingsdelicten? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde uitingsdelicten advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat uitingsdelict

Heeft u te maken met een uitingsdelict en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met uitingsdelicten als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in uitingsdelicten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een uitingsdelict.

Wat zijn uitingsdelicten?

Het begrip uitingsdelict is een begrip voor meerdere misdrijven en overtredingen. De belangrijkste daarvan zijn bedreiging en discriminatie. Het gaat er dus om dat er iets is geuit (verteld, geschreven) waarbij die uiting strafbaar is. Andere voorbeelden zijn belediging van de Koning, opruiing, aanzetten tot haat, godslastering, smaad, laster, enzovoorts.

Bestraffing bij uitingsdelicten

Het is onmogelijk om te zeggen welke straf er bij uitingsdelicten wordt opgelegd. De uitingsdelicten omvatten immers, zoals gezegd, een heel scala aan strafbare gedragingen. De ene gedraging zal zwaarder bestraft worden dan de ander. Verder hangt de straf uiteraard ook voor een groot deel af van wat er precies geuit is. Opruiing op de nationale televisie zal anders bestraft worden dan opruiing voor een kleine, selecte groep mensen.

Advocaat bij uitingsdelicten

Wanneer iemand verdacht wordt van een uitingsdelict, is het van groot belang dat er een goede advocaat van Advocatenkantoren.nl op de zaak wordt gezet. Een uiting is vaak voor meerdere uitleg vatbaar, waarbij de verdachte niet zelden de uiting minder ernstig bedoelde dan zoals deze door de Officier van Justitie wordt begrepen. Het is in dat geval belangrijk dat de rechter duidelijk wordt gemaakt hoe de uiting bedoeld is. De advocaat kan daarmee uw zaak bepleiten en uw belangen optimaal behartigen.

Uitingsdelict advocaat nodig?

De vertoonde uitingsdelict specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in uitingsdelicten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de uitingsdelict advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende uitingsdelict advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren uitingsdelict

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk uitingsdelict advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde uitingsdelicten advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN