•  
     

23 discriminatie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Discriminatie advocaten

GESPECIALISEERDE DISCRIMINATIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in discriminatie? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde discriminatie advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat discriminatie

Heeft u te maken met discriminatie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met discriminatie als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in discriminatie. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van discriminatie.

Discriminatie

Bij discriminatie staat voorop dat mensen ongelijk worden behandeld op basis van bepaalde kenmerken. U kunt dan denken aan afkomst, huidskleur, religie, leeftijd, geslacht, handicap, enzovoorts. Maar niet alleen het directe discrimineren is strafbaar gesteld. Ook het aanzetten tot haat of aanzetten tot discriminatie is strafbaar gesteld. Bovendien is de straf extra zwaar wanneer iemand er een gewoonte van maakt om te discrimineren.

Straffen opgelegd voor discriminatie

Wanneer iemand wordt veroordeeld voor discriminatie, zijn de straffen in het algemeen niet zo heel erg hoog. Het zal veelal gaan om een geldboete van enkele honderden euro’s voor de eerste veroordeling, een werkstraf van enkele tientallen uren bij de tweede veroordeling en enkele weken gevangenisstraf bij een verdere veroordeling.

Advocaat bij verdenking van discriminatie

Wanneer iemand verdacht wordt van discriminatie, is het belangrijk om een advocaat in te schakelen. Discriminatie is typisch een delict wat niet vaak voor komt en op gespannen voet staat met de vrijheid van meningsuiting, waardoor een specialistische advocaat veelal meer kennis van zaken zal hebben. De advocaat kan verweer voeren, bijvoorbeeld vanwege een beroep op die vrijheid van meningsuiting, maar ook vanwege het gebrek aan bewijs of het ontbreken van opzet. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u daar uiteraard verder mee helpen.

Discriminatie advocaat nodig?

De vertoonde discriminatie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in discriminatie in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de discriminatie advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende discriminatie advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren discriminatie

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk discriminatie advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde discriminatie advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN