•  
     

7 discriminatie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Sander Janssen Specialist
Sander Janssen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Met mij aan uw zijde kunt u een unieke aanpak verwachten bij grote strafzaken."
Jiska Veenstra Specialist
Jiska Veenstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Desiree de Jonge Specialist
Desiree de Jonge
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
  • "In het bijstaan bij zware, georganiseerde misdaadzaken ben ik een unieke en betrouwbare raadsvrouw."
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Rob Wortelboer Specialist
Rob Wortelboer
Cleerdin & Hamer Advocaten
Paternosterstraat 4a, 1811 KG, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Discriminatie advocaten

GESPECIALISEERDE DISCRIMINATIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in discriminatie? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde discriminatie advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat discriminatie

Heeft u te maken met discriminatie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met discriminatie als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in discriminatie. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van discriminatie.

Discriminatie

Bij discriminatie staat voorop dat mensen ongelijk worden behandeld op basis van bepaalde kenmerken. U kunt dan denken aan afkomst, huidskleur, religie, leeftijd, geslacht, handicap, enzovoorts. Maar niet alleen het directe discrimineren is strafbaar gesteld. Ook het aanzetten tot haat of aanzetten tot discriminatie is strafbaar gesteld. Bovendien is de straf extra zwaar wanneer iemand er een gewoonte van maakt om te discrimineren.

Straffen opgelegd voor discriminatie

Wanneer iemand wordt veroordeeld voor discriminatie, zijn de straffen in het algemeen niet zo heel erg hoog. Het zal veelal gaan om een geldboete van enkele honderden euro’s voor de eerste veroordeling, een werkstraf van enkele tientallen uren bij de tweede veroordeling en enkele weken gevangenisstraf bij een verdere veroordeling.

Advocaat bij verdenking van discriminatie

Wanneer iemand verdacht wordt van discriminatie, is het belangrijk om een advocaat in te schakelen. Discriminatie is typisch een delict wat niet vaak voor komt en op gespannen voet staat met de vrijheid van meningsuiting, waardoor een specialistische advocaat veelal meer kennis van zaken zal hebben. De advocaat kan verweer voeren, bijvoorbeeld vanwege een beroep op die vrijheid van meningsuiting, maar ook vanwege het gebrek aan bewijs of het ontbreken van opzet. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u daar uiteraard verder mee helpen.

Discriminatie advocaat nodig?

De vertoonde discriminatie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in discriminatie in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de discriminatie advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende discriminatie advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren discriminatie

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk discriminatie advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde discriminatie advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN