•  
     

7 laster en smaad advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Sander Janssen Specialist
Sander Janssen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Met mij aan uw zijde kunt u een unieke aanpak verwachten bij grote strafzaken."
Jiska Veenstra Specialist
Jiska Veenstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Desiree de Jonge Specialist
Desiree de Jonge
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
  • "In het bijstaan bij zware, georganiseerde misdaadzaken ben ik een unieke en betrouwbare raadsvrouw."
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Rob Wortelboer Specialist
Rob Wortelboer
Cleerdin & Hamer Advocaten
Paternosterstraat 4a, 1811 KG, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Laster en smaad advocaten

GESPECIALISEERDE LASTER EN SMAAD ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in laster en smaad? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde laster en smaad advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat laster smaad

Heeft u te maken met laster en smaad en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met laster en smaad als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in laster en smaad. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van laster en smaad.

Wat is laster en smaad?

Laster en smaad zijn twee misdrijven die sterk tegen elkaar aan liggen. De gemiddelde Nederlander zal niet direct begrijpen wat het verschil is tussen smaad en laster. Begrijpelijk ook, aangezien ze in grote lijnen op hetzelfde neerkomen. Het verschil zit echter in de details.

Het verschil tussen laster en smaad

Bij smaad wordt opzettelijk de eer of goede naam van iemand aangerand, waarbij het geven van ruchtbaarheid het doel is. Het is dus de bedoeling om iemand in het openbaar aan te vallen op zijn eer of goede naam. Wanneer de uitingen gedaan worden op schrift, spreekt men van smaadschrift.

Bij laster gaat het om eenzelfde soort gedraging, maar dan met het verschil dat de beweringen bij laster niet waar zijn en de persoon die de laster begaat, weet of had moeten weten dat de beschuldigingen onjuist zijn.

Schade door laster en smaad

Behalve een verdachte, zal bij laster en smaad veelal ook een slachtoffer zijn. Wanneer een bedrijf zwart wordt gemaakt, kan de schade al snel oplopen. Maar ook voor individuen kan de schade fors zijn. Wie wil immers nog een werknemer aannemen waarover allerlei negatieve beweringen op internet worden gedaan? Zowel verdachte als slachtoffer doen er goed aan om een advocaat in te schakelen om hun belangen te behartigen. U vindt deze advocaten op Advocatenkantoren.nl.

Laster en smaad advocaat nodig?

De vertoonde laster en smaad specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in laster en smaad in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de laster en smaad advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende laster en smaad advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren laster en smaad

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk laster en smaad advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde laster en smaad advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN