•  
     

23 laster en smaad advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Laster en smaad advocaten

GESPECIALISEERDE LASTER EN SMAAD ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in laster en smaad? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde laster en smaad advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat laster smaad

Heeft u te maken met laster en smaad en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met laster en smaad als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in laster en smaad. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van laster en smaad.

Wat is laster en smaad?

Laster en smaad zijn twee misdrijven die sterk tegen elkaar aan liggen. De gemiddelde Nederlander zal niet direct begrijpen wat het verschil is tussen smaad en laster. Begrijpelijk ook, aangezien ze in grote lijnen op hetzelfde neerkomen. Het verschil zit echter in de details.

Het verschil tussen laster en smaad

Bij smaad wordt opzettelijk de eer of goede naam van iemand aangerand, waarbij het geven van ruchtbaarheid het doel is. Het is dus de bedoeling om iemand in het openbaar aan te vallen op zijn eer of goede naam. Wanneer de uitingen gedaan worden op schrift, spreekt men van smaadschrift.

Bij laster gaat het om eenzelfde soort gedraging, maar dan met het verschil dat de beweringen bij laster niet waar zijn en de persoon die de laster begaat, weet of had moeten weten dat de beschuldigingen onjuist zijn.

Schade door laster en smaad

Behalve een verdachte, zal bij laster en smaad veelal ook een slachtoffer zijn. Wanneer een bedrijf zwart wordt gemaakt, kan de schade al snel oplopen. Maar ook voor individuen kan de schade fors zijn. Wie wil immers nog een werknemer aannemen waarover allerlei negatieve beweringen op internet worden gedaan? Zowel verdachte als slachtoffer doen er goed aan om een advocaat in te schakelen om hun belangen te behartigen. U vindt deze advocaten op Advocatenkantoren.nl.

Laster en smaad advocaat nodig?

De vertoonde laster en smaad specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in laster en smaad in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de laster en smaad advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende laster en smaad advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren laster en smaad

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk laster en smaad advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde laster en smaad advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN