•  
     

23 bedreiging advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Bedreiging advocaten

GESPECIALISEERDE BEDREIGING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in bedreigingen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde bedreiging advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat bedreiging

Heeft u te maken met bedreiging en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bedreiging als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in bedreigingen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een bedreiging.

Bedreiging

Bedreiging is een misdrijf en strafbaar gesteld in artikel 285 van het Wetboek van strafrecht. Wordt u verdacht van bedreiging, schakel dan altijd een advocaat van Advocatenkantoren.nl in. Veelal is er maar weinig bewijs om een bedreiging te onderbouwen en het komt vaak voor dat een door het slachtoffer als bedreiging begrepen opmerking helemaal niet zo bedreigend bedoeld is als deze over is gekomen. Het is dan belangrijk dat goed verweer wordt gevoerd tegen de beschuldigingen.

Gekwalificeerde bedreiging

Behalve het ‘gewone’ bedreigingsdelict zijn er meerdere delicten waar bedreiging in voorkomt. Bij deze delicten kan een hogere straf worden opgelegd. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om bedreiging tegen een internationaal beschermd persoon, dreiging met een misdrijf zoals aanranding of dreiging met een levensdelict, dreiging met brandstichting, enzovoorts. Het komt er dus op neer dat hoe ernstiger de bedreiging is, hoe zwaarder de opgelegde straf kan zijn.

Advocaat bij bedreiging

Zoals gezegd is het belangrijk om een advocaat in te schakelen wanneer u verdacht wordt van bedreiging. Maar ook wanneer u denkt zelf bedreigd te zijn, kan het handig zijn om een advocaat in te schakelen. De advocaat kan bijvoorbeeld een aangifte opstellen of proberen eventuele schade te verhalen bij de dader.

Bedreiging advocaat nodig?

De vertoonde bedreiging specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bedreigingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bedreiging advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende bedreiging advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren bedreiging

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk bedreiging advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bedreiging advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN