•  
     

7 bedreiging advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Sander Janssen Specialist
Sander Janssen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht
  • "Met mij aan uw zijde kunt u een unieke aanpak verwachten bij grote strafzaken."
Jiska Veenstra Specialist
Jiska Veenstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Desiree de Jonge Specialist
Desiree de Jonge
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
  • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
  • "In het bijstaan bij zware, georganiseerde misdaadzaken ben ik een unieke en betrouwbare raadsvrouw."
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Rob Wortelboer Specialist
Rob Wortelboer
Cleerdin & Hamer Advocaten
Paternosterstraat 4a, 1811 KG, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bedreiging advocaten

GESPECIALISEERDE BEDREIGING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in bedreigingen? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde bedreiging advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat bedreiging

Heeft u te maken met bedreiging en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bedreiging als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in bedreigingen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een bedreiging.

Bedreiging

Bedreiging is een misdrijf en strafbaar gesteld in artikel 285 van het Wetboek van strafrecht. Wordt u verdacht van bedreiging, schakel dan altijd een advocaat van Advocatenkantoren.nl in. Veelal is er maar weinig bewijs om een bedreiging te onderbouwen en het komt vaak voor dat een door het slachtoffer als bedreiging begrepen opmerking helemaal niet zo bedreigend bedoeld is als deze over is gekomen. Het is dan belangrijk dat goed verweer wordt gevoerd tegen de beschuldigingen.

Gekwalificeerde bedreiging

Behalve het ‘gewone’ bedreigingsdelict zijn er meerdere delicten waar bedreiging in voorkomt. Bij deze delicten kan een hogere straf worden opgelegd. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om bedreiging tegen een internationaal beschermd persoon, dreiging met een misdrijf zoals aanranding of dreiging met een levensdelict, dreiging met brandstichting, enzovoorts. Het komt er dus op neer dat hoe ernstiger de bedreiging is, hoe zwaarder de opgelegde straf kan zijn.

Advocaat bij bedreiging

Zoals gezegd is het belangrijk om een advocaat in te schakelen wanneer u verdacht wordt van bedreiging. Maar ook wanneer u denkt zelf bedreigd te zijn, kan het handig zijn om een advocaat in te schakelen. De advocaat kan bijvoorbeeld een aangifte opstellen of proberen eventuele schade te verhalen bij de dader.

Bedreiging advocaat nodig?

De vertoonde bedreiging specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bedreigingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bedreiging advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende bedreiging advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren bedreiging

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk bedreiging advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bedreiging advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN