•  
     

11 proeftijd advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Floranne van der Ham
Floranne van der Ham
Lexman Advocaten
Prins Willem-Alexanderlaan 150, 7311 SZ, Apeldoorn
Profiel Contact 180,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Cor de Lange Specialist
Cor de Lange
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht, Privacyrecht
  • "Arbeidsrecht omvat een complex van regelgeving en interpretaties, tijd voor een specialist!"
Leonie Dorrestein Specialist
Leonie Dorrestein
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "Uw belang begint bij een heldere analyse opgevolgd met een doortastende aanpak!"
Sanne Mulder-Schapendonk Specialist
Sanne Mulder-Schapendonk
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "Bij mij krijg je een reëel beeld van de kansen en van de kosten"
Profiel Contact 225,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Proeftijd advocaten

GESPECIALISEERDE PROEFTIJD ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat proeftijd? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten proeftijd in uw regio.

Advocaat proeftijd

Heeft u te maken met het proeftijd en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde proeftijd advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met proeftijd als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met uw proeftijd.

Wat is een proeftijd?

Wanneer een arbeidsovereenkomst wordt gesloten, wordt daarbij vaak een proeftijd vastgesteld. Dat is in het belang van de werkgever en de werknemer. Ze willen immers allebei weten of de werknemer wel in de nieuwe omgeving past. Uiteraard proberen beide partijen hier tijdens de sollicitatieprocedure al op te letten, maar je weet pas hoe het er bij een bedrijf aan toe gaat wanneer je er een poosje werkt.

Regels waar de proeftijd aan gebonden is

De duur van de proeftijd is maximaal twee maanden. Maar er zijn ook gevallen waarin geen proeftijd mogelijk is. Wanneer een arbeidsovereenkomst zes maanden of korter duurt, mag er geen proeftijd worden opgenomen. Bovendien is het niet verplicht om een proeftijd af te spreken. Wordt er een proeftijd overeengekomen, dan moet deze schriftelijk worden vastgelegd. In een opvolgend contract mag geen nieuwe proeftijd worden afgesproken. Tenzij de vaardigheden of verantwoordelijkheden in de nieuwe functie heel anders zijn dan in de vorige functie, dan mag het wel.

Ontslag tijdens de proeftijd

Binnen de proeftijd van een arbeidsovereenkomst mag een werkgever de overeenkomst ontbinden, maar de werkgever mag dat ook. Er is dan geen verplichte preventieve toets door het UWV of door de kantonrechter. Er geldt dan ook geen opzegtermijn. Ook hoeft de werkgever niet te kijken of hij u elders in de onderneming kan plaatsen. Ook mag de werknemer gewoon ontslagen worden als hij ziek is.

Wel moet de werkgever zich als een goed werkgever gedragen en is dus ook weer niet alles toegestaan. Neem contact op met een arbeidsrecht advocaat van Advocatenkantoren.nl als u meent dat u onrecht is aangedaan.

Advocaat proeftijd nodig?

De vertoonde proeftijd specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het proeftijd in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de proeftijd advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat proeftijd.

Advocaten en advocatenkantoren proeftijd

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren proeftijd op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde proeftijd advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN