•  
     

38 proeftijd advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Dennis Coppens Specialist
Dennis Coppens
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Elise Bink Specialist
Elise Bink
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Proeftijd advocaten

GESPECIALISEERDE PROEFTIJD ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat proeftijd? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten proeftijd in uw regio.

Advocaat proeftijd

Heeft u te maken met het proeftijd en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde proeftijd advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met proeftijd als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met uw proeftijd.

Wat is een proeftijd?

Wanneer een arbeidsovereenkomst wordt gesloten, wordt daarbij vaak een proeftijd vastgesteld. Dat is in het belang van de werkgever en de werknemer. Ze willen immers allebei weten of de werknemer wel in de nieuwe omgeving past. Uiteraard proberen beide partijen hier tijdens de sollicitatieprocedure al op te letten, maar je weet pas hoe het er bij een bedrijf aan toe gaat wanneer je er een poosje werkt.

Regels waar de proeftijd aan gebonden is

De duur van de proeftijd is maximaal twee maanden. Maar er zijn ook gevallen waarin geen proeftijd mogelijk is. Wanneer een arbeidsovereenkomst zes maanden of korter duurt, mag er geen proeftijd worden opgenomen. Bovendien is het niet verplicht om een proeftijd af te spreken. Wordt er een proeftijd overeengekomen, dan moet deze schriftelijk worden vastgelegd. In een opvolgend contract mag geen nieuwe proeftijd worden afgesproken. Tenzij de vaardigheden of verantwoordelijkheden in de nieuwe functie heel anders zijn dan in de vorige functie, dan mag het wel.

Ontslag tijdens de proeftijd

Binnen de proeftijd van een arbeidsovereenkomst mag een werkgever de overeenkomst ontbinden, maar de werkgever mag dat ook. Er is dan geen verplichte preventieve toets door het UWV of door de kantonrechter. Er geldt dan ook geen opzegtermijn. Ook hoeft de werkgever niet te kijken of hij u elders in de onderneming kan plaatsen. Ook mag de werknemer gewoon ontslagen worden als hij ziek is.

Wel moet de werkgever zich als een goed werkgever gedragen en is dus ook weer niet alles toegestaan. Neem contact op met een arbeidsrecht advocaat van Advocatenkantoren.nl als u meent dat u onrecht is aangedaan.

Advocaat proeftijd nodig?

De vertoonde proeftijd specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het proeftijd in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de proeftijd advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat proeftijd.

Advocaten en advocatenkantoren proeftijd

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren proeftijd op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde proeftijd advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN