•  
     

16 opzegtermijn advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Jan Melief
Jan Melief
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Morgane Veenhuijzen Specialist
Morgane Veenhuijzen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "It is easier to rule a nation, than to raise 4 children"
Profiel Contact 225,00 p/u
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Floranne van der Ham
Floranne van der Ham
Lexman Advocaten
Prins Willem-Alexanderlaan 150, 7311 SZ, Apeldoorn
Profiel Contact 180,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn

Opzegtermijn advocaten

GESPECIALISEERDE OPZEGTERMIJN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat opzegtermijn? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten opzegtermijn in uw regio.

Advocaat opzegtermijn

Heeft u te maken met het opzegtermijn en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde opzegtermijn advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met opzegtermijn als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met uw opzegtermijn.

Wat is een opzegtermijn?

In beginsel is elke arbeidsovereenkomst voorzien van een opzegtermijn. Die opzegtermijn kan voor de werknemer anders zijn dan voor de werkgever. Ook is een opzegtermijn aan maxima gebonden. Er mag dus niet elke opzegtermijn worden afgesproken.

Wat is de juiste wettelijke opzegtermijn?

Wanneer de werknemer een contract voor onbepaalde tijd heeft (een vast contract), geldt in beginsel een opzegtermijn van een maand. Dat houdt in dat één maand voordat het ontslag in dient te gaan, het contract opgezegd moet worden. Het gaat daarbij om een kalendermaand en de opzegtermijn gaat lopen op de eerste dag van de volgende maand.

Er mag een aangepaste opzegtermijn worden afgesproken met de werkgever, maar die termijn mag niet langer zijn dan zes maanden. Ook moet de opzegtermijn voor de werkgever tweemaal zo lang zijn als voor de werknemer. Heeft de werknemer een opzegtermijn van twee maanden, dan heeft de werkgever een opzegtermijn van vier maanden.

Wanneer sprake is van een tijdelijk contract, is er geen opzegtermijn. Het contract eindigt dan van rechtswege op de einddatum van het contract. Uiteraard kunt u wel met de werkgever afspreken dat u het contract eerder kunt opzeggen. U moet uiteraard schriftelijk opzeggen.

Uitzonderingen voor de opzegtermijn

In sommige situaties geldt in beginsel een opzegverbod en moet de werkgever een ontslagvergunning aanvragen. Het kan gaan om ziekte of zwangerschap. Ook in geval van een proeftijd geldt de opzegtermijn niet.

Heeft u een geschil omtrent de opzegtermijn, neem dan contact op met een ervaren arbeidsrecht advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat opzegtermijn nodig?

De vertoonde opzegtermijn specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het opzegtermijn in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de opzegtermijn advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat opzegtermijn.

Advocaten en advocatenkantoren opzegtermijn

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren opzegtermijn op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde opzegtermijn advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN