•  
     

38 relatiebeding advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Dennis Coppens Specialist
Dennis Coppens
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Elise Bink Specialist
Elise Bink
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Relatiebeding advocaten

GESPECIALISEERDE RELATIEBEDING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat relatiebeding? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten relatiebeding in uw regio.

Advocaat relatiebeding

Heeft u te maken met het relatiebeding en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde relatiebeding advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met relatiebeding als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met uw relatiebeding.

Wat is een relatiebeding?

Het relatiebeding is een speciale vorm van het standaard concurrentiebeding. Het is een afspraak die in de arbeidsovereenkomst wordt opgenomen, veelal door de werkgever. De werknemer wordt daarmee verboden om na het ontslag werkzaam te zijn voor klanten en relaties van de werkgever. Dit verbod geldt een bepaalde periode, vaak enkele jaren. Wanneer de ex-werknemer het relatiebeding schendt, kan de werkgever de afgesproken boete opeisen. Het kan om een fors bedrag gaan, dus houd daar als werknemer goed rekening mee!

Social media bepaling

Tegenwoordig komt een social media bepaling steeds vaker voor in een arbeidsovereenkomst. Het gebruiken van social media leidt immers regelmatig tot een rechtszaak. Werkgevers kunnen in deze bepaling alles regelen omtrent het gebruik van bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook en Twitter. Daarmee voorkomt de werkgever dat de werknemer ongewenste uitingen op internet plaatst.

Laat het relatiebeding toetsen door een advocaat

Lang niet elk relatiebeding is geldig. Het hangt af van de omstandigheden van het geval. De rechter kan zowel de lengte van het relatiebeding als de hoogte van de boete matigen en het kan daarom lonend zijn om de rechter een oordeel te laten vellen over het betreffende beding. U vindt een ervaren advocaat op Advocatenkantoren.nl. Deze advocaten kunnen elk relatiebeding toetsen aan de redelijkheid en billijkheid.

Advocaat relatiebeding nodig?

De vertoonde relatiebeding specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het relatiebeding in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de relatiebeding advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat relatiebeding.

Advocaten en advocatenkantoren relatiebeding

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren relatiebeding op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde relatiebeding advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN