•  
     

6 private equity advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Private equity advocaten

GESPECIALISEERDE PRIVATE EQUITY ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde private equity advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde private equity advocaten.

Advocaat private equity

Krijgt u te maken met een investering en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde private equity advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met private equity als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van private equity.

Wat is private equity?

Met private equity wordt gedoeld op investeerders die in bedrijven investeren, zonder dat de beurs daarbij wordt gebruikt. Op de beurs kunnen investeerders eenvoudig aandelen in een onderneming kopen. Als een investeerder in ondernemingen wil investeren die niet beursgenoteerd zijn, wordt dat dus private equity genoemd.

Investeren in ondernemingen

Een investeerder kan in ondernemingen investeren om een groter rendement te behalen dan anders mogelijk zou zijn. Het risico wordt echter wel groter geacht. Een investeerder kan zelf enigszins het risico uitkiezen. Hij kan investeren in een start-up zonder dat duidelijk is of het concept zal gaan slagen. Men spreekt dan ook wel van durfkapitaal. Ook bestaande ondernemingen kunnen op zoek zijn naar een investering. Bijvoorbeeld omdat de bank geen lening wil verstrekken of de ondernemer gunstigere voorwaarden wenst. De investeerder zal dan aandeelhouder worden in de onderneming en soms zeggenschap eisen. Na verloop van tijd kan de aandeelhouder weer worden uitgekocht en heeft hij hopelijk rendement gemaakt op de investering.

Investeerders werven

Als u op zoek bent naar investeerders, is het heel belangrijk vooraf na te denken over wat u precies wilt en kunt bieden. Een investeerder wil vaak zekerheid in de vorm van aandelen en zeggenschap in de onderneming. Bent u bereid dat te bieden? Denk ook na over het opstellen van een duidelijk financieringsplan. Schets daarin een helder financieel beeld en eventuele mogelijkheden tot aanvullende verstrekking van zekerheid. Op Advocatenkantoren.nl vindt u advocaten die u kunnen helpen met het nadenken over en het zoeken naar de mogelijkheden tot financiering.

Advocaat private equity nodig?

De vertoonde private equity specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in private equity in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat private equity.

Advocaten en advocatenkantoren private equity

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren private equity op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde private equity advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN