•  
     

34 partneralimentatie advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Marijke Helmonds
Marijke Helmonds
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Jacquemain Sondeijker Specialist
Jacquemain Sondeijker
Valkenburgh Advocaten
Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221 SE, Maastricht

Partneralimentatie advocaten

GESPECIALISEERDE PARTNERALIMENTATIE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde partneralimentatie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde partneralimentatie advocaten.

Advocaat partneralimentatie

Krijgt u te maken met partneralimentatie en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde partneralimentatie advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met partneralimentatie als expertise. Het alimentatierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van partneralimentatie.

Wat is partneralimentatie?

Wanneer een van beide partners na scheiding onvoldoende financiële middelen heeft om voort te kunnen leven, kan de ander de plicht hebben om alimentatie te betalen. Hierbij wordt de draagkracht van de een versterkt door de ander.

De ratio achter partneralimentatie

Waarom zou je eigenlijk partneralimentatie moeten betalen na een echtscheiding? Je bent dan toch gescheiden en hebt niets meer met elkaar te maken? De gedachte erachter ligt echter voor de hand. Men vindt dat als je een poos samen hebt geleefd en besloten hebt dat dit niet meer gaat, je alsnog verantwoordelijk bent voor de ander. Het kan gebeuren dat de ene partner inkomsten genereert voor het huishouden, en de ander het huishouden draaiend houdt. Dat is dan een bewuste afweging van beiden, maar na het huwelijk kan de thuisblijver daardoor in een achterstand terecht zijn gekomen. Die persoon zal immers minder carrière maken en minder verdienen dan de ander die inmiddels jaren werkervaring heeft kunnen opbouwen.

Hoe hoog is de partneralimentatie?

De hoogte van de alimentatie wordt berekend naar het inkomen van beide partners. Wanneer hier een bepaald verschil in zit en een van beide partners onvoldoende inkomen genereert, kan een verplichting tot betaling van alimentatie bestaan. De hoogte wordt met een complexe formule berekend. Ook de duur van de verplichting kan verschillen. Neem voor een proefberekening of meer informatie contact op met een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat partneralimentatie nodig?

De vertoonde partneralimentatie specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in partneralimentatie in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren partneralimentatie

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde partneralimentatie advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde partneralimentatie advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN