•  
     

32 eenhoofdig gezag advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laura Mons Specialist
Laura Mons
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Mariska Dorresteijn Specialist
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere
Jacquemain Sondeijker Specialist
Jacquemain Sondeijker
Valkenburgh Advocaten
Wim Duisenbergplantsoen 31, 6221 SE, Maastricht
Wim Schröder
Wim Schröder
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam

Eenhoofdig gezag advocaten

GESPECIALISEERDE EENHOOFDIG GEZAG ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde eenhoofdig gezag advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde advocaten.

Advocaat eenhoofdig gezag

Krijgt u te maken met eenhoofdig gezag en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met eenhoofdig gezag als expertise. Het personen- en familierecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van eenhoofdig gezag.

Wat is eenhoofdig gezag?

Het ouderlijk gezag is het gezag dat de ouders over hun kinderen hebben. De ouders hebben daarmee de plicht en het recht om de minderjarige kinderen op te voeden en te verzorgen. Wanneer het ouderlijk gezag niet door twee, maar door één ouder wordt uitgeoefend, spreekt men van eenhoofdig gezag.

Wie heeft het gezag?

De vraag wie gezag heeft, zal in veel situaties gemakkelijk te beantwoorden zijn. Veelal zijn dit namelijk de ouders van het kind. Dat wordt echter al snel een lastigere vraag. Want wat als het kind voor het huwelijk is geboren? Of wanneer de vader is vertrokken en zich jaren later ineens weer meldt? Er zijn tal van variaties te bedenken waarin de vraag wie het gezag heeft lang niet zo eenvoudig te beantwoorden is. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kent uiteraard de regels omtrent gezag, en kan u precies vertellen wie gezag heeft. Ook als iemand geen gezag heeft en gezag wil aanvragen, of u iemand uit het gezag wil laten zetten, kan de advocaat u daarmee ten dienste zijn.

Gezamenlijk gezag aanvragen

Er kunnen maximaal twee personen zijn die het gezag over een kind uitoefenen. Wanneer sprake is van eenhoofdig gezag, is er dus nog als het ware een plekje over om gezag aan te vragen. Dit gezag kan bij de rechtbank worden aangevraagd. Veelal moet de gezagdrager hier toestemming voor geven. Doet deze persoon dat niet, bijvoorbeeld als sprake is van een zogenaamde vechtscheiding, dan kan vervangende toestemming aan de rechter worden gevraagd.

Advocaat eenhoofdig gezag nodig?

De vertoonde eenhoofdig gezag specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in een eenhoofdig gezag in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende eenhoofdig gezag advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren eenhoofdig gezag

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde eenhoofdig gezag advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde eenhoofdig gezag advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN