•  
     

20 ondernemingsraad advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Ondernemingsraad advocaten

GESPECIALISEERDE ONDERNEMINGSRAAD ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde ondernemingsraad advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde ondernemingsraad advocaten.

Advocaat ondernemingsraad

Wilt u ondernemingsraad advies of heeft u juridische problemen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ondernemingsraad advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ondernemingsraden als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een ondernemingsraad.

Ondernemingsraad

Een ondernemingsraad, veelal afgekort tot OR, is een raad binnen een bedrijf. Deze raad bestaat is onder bepaalde omstandigheden verplicht en heeft een inspraak- en medezeggenschapsbevoegdheid binnen het bedrijf. De raad is samengesteld uit personeel van de organisatie. De gedachte hierachter is dan ook dat het personeel enige mate van zeggenschap heeft binnen de organisatie en bijvoorbeeld mee kan praten over het ondernemingsbeleid en belangen van het personeel.

Ondernemingsraad verplicht?

Een bedrijf met 50 of meer werknemers is in Nederland verplicht een OR in te stellen. De rechten en plichten van de ondernemingsraad zijn te vinden in de Wet op de ondernemingsraden, afgekort tot WOR. Let op dat het hier gaat om het aantal werknemers, dus niet het aantal fte’s! Een onderneming met 50 werknemers en 10 fte moet dus ook een ondernemingsraad hebben.

Ook zijn sommige kleinere ondernemingen verplicht om een ondernemingsraad in te stellen. Dit is vermeld in de CAO. Ook kan de onderneming vrijwillig besluiten tot het instellen van een ondernemingsraad.

Geschillen met de ondernemingsraad

Wanneer de ondernemingsraad anders naar bepaalde zaken kijkt dan het bestuur van de onderneming, kan dat een geschil vormen. Om er voor te zorgen dat dit niet escaleert en de bedrijfsethos in de organisatie negatief beïnvloedt, is het raadzaam in een vroeg stadium een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen.

Advocaat ondernemingsraad nodig?

De vertoonde ondernemingsraad specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in ondernemingsraden in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ondernemingsraad.

Advocaten en advocatenkantoren ondernemingsraad

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ondernemingsraad op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ondernemingsraad advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN