44 ondernemingsraad advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lars Vader Specialist
Lars Vader
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 295,00 p/u
Joanne van Eenennaam
Joanne van Eenennaam
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Hendrich Seferina
Hendrich Seferina
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Chris Tijman Specialist
Chris Tijman
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Luuk Driegen
Luuk Driegen
DM Advocatuur
Vijverhof 26a, 3734 DB, Den Dolder
Profiel Contact 195,00 p/u
Jochem van den Bosch Specialist
Jochem van den Bosch
Insight Legal
Rembrandtlaan 31, 3723 BG, Bilthoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Monique van Dijk Specialist
Monique van Dijk
VANDIJK Advocaten
Jacques Dutilhweg 471c, 3065 GL, Rotterdam
Profiel Contact 235,00 p/u
Amy Chantrel
Amy Chantrel
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 210,00 p/u
Annelies Mulder Specialist
Annelies Mulder
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede

Ondernemingsraad advocaten

GESPECIALISEERDE ONDERNEMINGSRAAD ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde ondernemingsraad advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde ondernemingsraad advocaten.

Advocaat ondernemingsraad

Wilt u ondernemingsraad advies of heeft u juridische problemen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ondernemingsraad advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ondernemingsraden als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij een ondernemingsraad.

Ondernemingsraad

Een ondernemingsraad, veelal afgekort tot OR, is een raad binnen een bedrijf. Deze raad bestaat is onder bepaalde omstandigheden verplicht en heeft een inspraak- en medezeggenschapsbevoegdheid binnen het bedrijf. De raad is samengesteld uit personeel van de organisatie. De gedachte hierachter is dan ook dat het personeel enige mate van zeggenschap heeft binnen de organisatie en bijvoorbeeld mee kan praten over het ondernemingsbeleid en belangen van het personeel.

Ondernemingsraad verplicht?

Een bedrijf met 50 of meer werknemers is in Nederland verplicht een OR in te stellen. De rechten en plichten van de ondernemingsraad zijn te vinden in de Wet op de ondernemingsraden, afgekort tot WOR. Let op dat het hier gaat om het aantal werknemers, dus niet het aantal fte’s! Een onderneming met 50 werknemers en 10 fte moet dus ook een ondernemingsraad hebben.

Ook zijn sommige kleinere ondernemingen verplicht om een ondernemingsraad in te stellen. Dit is vermeld in de CAO. Ook kan de onderneming vrijwillig besluiten tot het instellen van een ondernemingsraad.

Geschillen met de ondernemingsraad

Wanneer de ondernemingsraad anders naar bepaalde zaken kijkt dan het bestuur van de onderneming, kan dat een geschil vormen. Om er voor te zorgen dat dit niet escaleert en de bedrijfsethos in de organisatie negatief beïnvloedt, is het raadzaam in een vroeg stadium een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen.

Advocaat ondernemingsraad nodig?

De vertoonde ondernemingsraad specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in ondernemingsraden in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de ondernemingsraad advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren ondernemingsraad

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ondernemingsraad op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN