•  
   

8 mensenhandel advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Rick van Leusden Specialist
Rick van Leusden
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
 • "Door mijn jarenlange praktijkervaring weet ik als geen ander welke afwegingen er worden gemaakt"
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Sander Janssen Specialist
Sander Janssen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht
 • "Met mij aan uw zijde kunt u een unieke aanpak verwachten bij grote strafzaken."
Jiska Veenstra Specialist
Jiska Veenstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Desiree de Jonge Specialist
Desiree de Jonge
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
 • "In het bijstaan bij zware, georganiseerde misdaadzaken ben ik een unieke en betrouwbare raadsvrouw."
Robert Malewicz Specialist
Robert Malewicz
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht
 • "Met een strafrecht specialist wordt men simpelweg het beste bijgestaan."
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Rob Wortelboer Specialist
Rob Wortelboer
Cleerdin & Hamer Advocaten
Paternosterstraat 4a, 1811 KG, Alkmaar
avatar
Helpdesk
 • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Mensenhandel advocaten

GESPECIALISEERDE MENSENHANDEL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in mensenhandel? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde mensenhandel advocatenkantoren en advocaten.

Heeft u te maken met mensenhandel en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met mensenhandel als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in mensenhandel. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van mensenhandel.

Wat is mensenhandel?

Mensenhandel is een misdrijf waarbij iemand door misleiding of dwang wordt verplicht om bepaalde handelingen te verrichten. De sector die hierbij het meest bekend is, is de prostitutiesector. Wanneer een loverboy of pooier probeert een man of vrouw onder dwang de prostitutie in te brengen, kan dat mensenhandel zijn. Ook wanneer die man of vrouw vanuit het buitenland Nederland in wordt gebracht, kan dat mensenhandel zijn. Het wordt beschouwd als een ernstig misdrijf omdat het slachtoffer zijn of haar menselijke waardigheid wordt ontnomen en hij of zij het gevoel kan hebben daar niets tegen te kunnen doen.

De straffen voor mensenhandel

Wanneer iemand verdacht wordt van mensenhandel, zal door de Officier van Justitie veelal een forse straf worden geëist. Het is daarom van belang dat een deskundig advocaat van Advocatenkantoren.nl wordt ingeschakeld om voor een goede verdediging te zorgen. Welke straf er op mensenhandel staat, is niet zo eenvoudig te zeggen. Dat komt met name omdat er vaak meerdere misdrijven met de mensenhandel in verband staan. Ook hangt het er vanaf wat precies het doel was van de mensenhandel. Zo noemt de wet mensenhandel voor orgaanhandel, prostitutie, slavernij en dwangarbeid. In beginsel is de maximumstraf zes jaar gevangenisstraf, maar er kunnen verzwarende omstandigheden zijn waardoor het maximum kan oplopen tot vijftien jaar gevangenisstraf.

Schakel tijdig een advocaat in

Het is belangrijk om reeds in een vroeg stadium een advocaat in te schakelen om de verdediging alle kans te geven zich in te lezen en een goede strategie op te zetten.

Mensenhandel advocaat nodig?

De vertoonde mensenhandel specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in mensenhandel in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de mensenhandel advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende mensenhandel advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren mensenhandel

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar. Vergelijk mensenhandel advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde mensenhandel advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN