•  
     

23 mensenhandel advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere

Mensenhandel advocaten

GESPECIALISEERDE MENSENHANDEL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in mensenhandel? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde mensenhandel advocatenkantoren en advocaten.

Heeft u te maken met mensenhandel en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met mensenhandel als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in mensenhandel. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van mensenhandel.

Wat is mensenhandel?

Mensenhandel is een misdrijf waarbij iemand door misleiding of dwang wordt verplicht om bepaalde handelingen te verrichten. De sector die hierbij het meest bekend is, is de prostitutiesector. Wanneer een loverboy of pooier probeert een man of vrouw onder dwang de prostitutie in te brengen, kan dat mensenhandel zijn. Ook wanneer die man of vrouw vanuit het buitenland Nederland in wordt gebracht, kan dat mensenhandel zijn. Het wordt beschouwd als een ernstig misdrijf omdat het slachtoffer zijn of haar menselijke waardigheid wordt ontnomen en hij of zij het gevoel kan hebben daar niets tegen te kunnen doen.

De straffen voor mensenhandel

Wanneer iemand verdacht wordt van mensenhandel, zal door de Officier van Justitie veelal een forse straf worden geëist. Het is daarom van belang dat een deskundig advocaat van Advocatenkantoren.nl wordt ingeschakeld om voor een goede verdediging te zorgen. Welke straf er op mensenhandel staat, is niet zo eenvoudig te zeggen. Dat komt met name omdat er vaak meerdere misdrijven met de mensenhandel in verband staan. Ook hangt het er vanaf wat precies het doel was van de mensenhandel. Zo noemt de wet mensenhandel voor orgaanhandel, prostitutie, slavernij en dwangarbeid. In beginsel is de maximumstraf zes jaar gevangenisstraf, maar er kunnen verzwarende omstandigheden zijn waardoor het maximum kan oplopen tot vijftien jaar gevangenisstraf.

Schakel tijdig een advocaat in

Het is belangrijk om reeds in een vroeg stadium een advocaat in te schakelen om de verdediging alle kans te geven zich in te lezen en een goede strategie op te zetten.

Mensenhandel advocaat nodig?

De vertoonde mensenhandel specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in mensenhandel in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de mensenhandel advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende mensenhandel advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren mensenhandel

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar. Vergelijk mensenhandel advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde mensenhandel advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN