•  
   

8 mensensmokkel advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Rick van Leusden Specialist
Rick van Leusden
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
 • "Door mijn jarenlange praktijkervaring weet ik als geen ander welke afwegingen er worden gemaakt"
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Sander Janssen Specialist
Sander Janssen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht
 • "Met mij aan uw zijde kunt u een unieke aanpak verwachten bij grote strafzaken."
Jiska Veenstra Specialist
Jiska Veenstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Desiree de Jonge Specialist
Desiree de Jonge
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
 • "In het bijstaan bij zware, georganiseerde misdaadzaken ben ik een unieke en betrouwbare raadsvrouw."
Robert Malewicz Specialist
Robert Malewicz
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht
 • "Met een strafrecht specialist wordt men simpelweg het beste bijgestaan."
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Rob Wortelboer Specialist
Rob Wortelboer
Cleerdin & Hamer Advocaten
Paternosterstraat 4a, 1811 KG, Alkmaar
avatar
Helpdesk
 • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Mensensmokkel advocaten

GESPECIALISEERDE MENSENSMOKKEL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in mensensmokkel? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde mensensmokkel advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat mensensmokkel

Heeft u te maken met mensensmokkel en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met mensensmokkel als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in mensensmokkel. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van mensensmokkel.

Wat is mensensmokkel?

Bij mensensmokkel worden mensen illegaal over landsgrenzen verplaatst. U denkt wellicht direct aan de smokkelaars die vluchtelingen uit Noord-Afrika met gammele bootjes over de Middellandse Zee heen proberen te smokkelen. Dat is inderdaad een goed voorbeeld van mensensmokkel, maar mensensmokkel hoeft echter lang niet altijd even duidelijk te zijn.

Wanneer is mensensmokkel precies illegaal?

Mensensmokkel is verboden. Het belangrijkste aan mensensmokkel is dat het moet gaan om het transporteren van mensen over landsgrenzen, zonder dat ze dat recht hebben. In beginsel mag iedereen in de Europese Unie zich vrijelijk bewegen, waardoor dat geen mensensmokkel zal zijn. Het is echter niet toegestaan om mensen zomaar de Europese Unie binnen te brengen, dat kan dus weer wel smokkel zijn.

Advocaat bij mensensmokkel

Mensensmokkel kan tot een forse straf leiden, namelijk vier tot vijftien jaar gevangenisstraf. Wanneer de smokkel ernstige gevolgen heeft, bijvoorbeeld bij letsel of overlijden, kan de straf fors hoger uitpakken. Het is dus van belang om bij verdenking van mensensmokkel een goede advocaat van Advocatenkantoren in te schakelen. Zeker omdat soms ook mensenhandel ten laste wordt gelegd en er dus nog meer op het spel staat. Een goede verdediging is in die gevallen dus zeker essentieel en vergroot de kans op een betere uitkomst.

Mensensmokkel advocaat nodig?

De vertoonde mensensmokkel specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in mensensmokkel in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de mensensmokkel advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende mensensmokkel advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren mensensmokkel

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk mensensmokkel advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde mensensmokkel advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN