•  
     

23 terrorisme advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Tessa Hendriks
Tessa Hendriks
Zwiers Advocaten
Randstad 21-43, 1314 BG, Almere

Terrorisme advocaten

GESPECIALISEERDE TERRORISME ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in terrorisme? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde terrorisme advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat terrorisme

Heeft u te maken met terrorisme en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met terrorisme als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in terrorisme. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van terrorisme.

Wat is terrorisme?

Bij terrorisme staat een delict centraal dat met een terroristisch oogmerk is gepleegd. Dat is een nogal vaag begrip, maar het komt er in feite op neer dat een misdrijf is gepleegd om de bevolking van een land vrees aan te jagen. U zult wellicht door hebben dat bij veel misdrijven te betogen valt dat hiermee de bevolking van een land vrees wordt aangejaagd, terwijl het eigenlijk net zo goed te betogen is dat dit niet het geval is. Daar schuilt dan ook direct de kracht van een advocaat van Advocatenkantoren.nl. Veel terroristische misdrijven zullen naast een ander misdrijf ten laste worden gelegd. Wanneer het terroristisch oogmerk niet kan worden bewezen, zal de straf veelal lager uitpakken. Een advocaat zal dan ook veelal betogen dat geen sprake was van een terroristisch oogmerk.

De straf bij terrorisme

Het is niet zomaar te zeggen welke straf er opgelegd wordt bij terrorisme. Temeer omdat er vaak meerdere misdrijven ten laste worden gelegd. Ook wordt bij dergelijke ernstige misdrijven ook naar de persoon van de verdachte gekeken, waarna besloten wordt of bijvoorbeeld gevangenisstraf of tbs wordt opgelegd.

Advocaat voor terrorisme

Wanneer u een advocaat inschakelt bij een verdenking van terrorisme, kan de advocaat een inschatting maken van de op te leggen straf. De advocaat kan de rechten van de verdachte optimaal verdedigen om een zo goed mogelijke uitkomst te waarborgen.

Terrorisme advocaat nodig?

De vertoonde terrorisme specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in terrorisme in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de terrorisme advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende terrorisme advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren terrorisme

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar. Vergelijk terrorisme advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde terrorisme advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN