•  
   

8 terrorisme advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Rick van Leusden Specialist
Rick van Leusden
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
 • "Door mijn jarenlange praktijkervaring weet ik als geen ander welke afwegingen er worden gemaakt"
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Sander Janssen Specialist
Sander Janssen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht
 • "Met mij aan uw zijde kunt u een unieke aanpak verwachten bij grote strafzaken."
Jiska Veenstra Specialist
Jiska Veenstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Desiree de Jonge Specialist
Desiree de Jonge
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
 • "In het bijstaan bij zware, georganiseerde misdaadzaken ben ik een unieke en betrouwbare raadsvrouw."
Robert Malewicz Specialist
Robert Malewicz
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht
 • "Met een strafrecht specialist wordt men simpelweg het beste bijgestaan."
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Rob Wortelboer Specialist
Rob Wortelboer
Cleerdin & Hamer Advocaten
Paternosterstraat 4a, 1811 KG, Alkmaar
avatar
Helpdesk
 • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Terrorisme advocaten

GESPECIALISEERDE TERRORISME ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in terrorisme? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde terrorisme advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat terrorisme

Heeft u te maken met terrorisme en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met terrorisme als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in terrorisme. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van terrorisme.

Wat is terrorisme?

Bij terrorisme staat een delict centraal dat met een terroristisch oogmerk is gepleegd. Dat is een nogal vaag begrip, maar het komt er in feite op neer dat een misdrijf is gepleegd om de bevolking van een land vrees aan te jagen. U zult wellicht door hebben dat bij veel misdrijven te betogen valt dat hiermee de bevolking van een land vrees wordt aangejaagd, terwijl het eigenlijk net zo goed te betogen is dat dit niet het geval is. Daar schuilt dan ook direct de kracht van een advocaat van Advocatenkantoren.nl. Veel terroristische misdrijven zullen naast een ander misdrijf ten laste worden gelegd. Wanneer het terroristisch oogmerk niet kan worden bewezen, zal de straf veelal lager uitpakken. Een advocaat zal dan ook veelal betogen dat geen sprake was van een terroristisch oogmerk.

De straf bij terrorisme

Het is niet zomaar te zeggen welke straf er opgelegd wordt bij terrorisme. Temeer omdat er vaak meerdere misdrijven ten laste worden gelegd. Ook wordt bij dergelijke ernstige misdrijven ook naar de persoon van de verdachte gekeken, waarna besloten wordt of bijvoorbeeld gevangenisstraf of tbs wordt opgelegd.

Advocaat voor terrorisme

Wanneer u een advocaat inschakelt bij een verdenking van terrorisme, kan de advocaat een inschatting maken van de op te leggen straf. De advocaat kan de rechten van de verdachte optimaal verdedigen om een zo goed mogelijke uitkomst te waarborgen.

Terrorisme advocaat nodig?

De vertoonde terrorisme specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in terrorisme in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de terrorisme advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende terrorisme advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren terrorisme

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar. Vergelijk terrorisme advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde terrorisme advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN