•  
   

9 georganiseerde misdaad advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Rick van Leusden Specialist
Rick van Leusden
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
 • "Door mijn jarenlange praktijkervaring weet ik als geen ander welke afwegingen er worden gemaakt"
Brenda van Haeften
Brenda van Haeften
Van Haeften & Braat Advocaten
Javastraat 11, 2585 AB, Den Haag
Profiel Contact 175,00 p/u
Sander Janssen Specialist
Sander Janssen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht
 • "Met mij aan uw zijde kunt u een unieke aanpak verwachten bij grote strafzaken."
Jiska Veenstra Specialist
Jiska Veenstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Desiree de Jonge Specialist
Desiree de Jonge
Cleerdin & Hamer Advocaten
Oudehoofdplein 4, 3011 TM, Rotterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht, Cassatierecht
 • "In het bijstaan bij zware, georganiseerde misdaadzaken ben ik een unieke en betrouwbare raadsvrouw."
Wilma van Veldhuizen Specialist
Wilma van Veldhuizen
Fleuren Van Veldhuizen Advocaten
Roggestraat 111, 7311CC, Apeldoorn
Robert Malewicz Specialist
Robert Malewicz
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
 • Rechtsgebieden: Strafrecht
 • "Met een strafrecht specialist wordt men simpelweg het beste bijgestaan."
Rianne Maliepaard Specialist
Rianne Maliepaard
Advocatenkantoor Maliepaard
Middenburcht 136, 3452 MT, Vleuten
Profiel Contact 160,00 p/u
Rob Wortelboer Specialist
Rob Wortelboer
Cleerdin & Hamer Advocaten
Paternosterstraat 4a, 1811 KG, Alkmaar
avatar
Helpdesk
 • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Georganiseerde misdaad advocaten

GESPECIALISEERDE GEORGANISEERDE MISDAAD ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in georganiseerde misdaad? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde georganiseerde misdaad advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat georganiseerde misdaad

Heeft u te maken met georganiseerde misdaad en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met georganiseerde misdaad als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in georganiseerde misdaad. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van georganiseerde misdaad.

Wat is georganiseerde misdaad?

Georganiseerde misdaad is niet een specifiek misdrijf dat ten laste zal worden gelegd. Het zal vaak om meer gewone misdrijven gaan die in georganiseerd verband worden begaan. Het kan bijvoorbeeld gaan om criminele organisaties, terrorisme of mensenhandel. Omdat de schade voor de maatschappij groot is, het levert behalve financiële schade ook onzekerheid en angst op, zal het Openbaar Ministerie er alles aan doen om de georganiseerde misdaad zo goed mogelijk te bestrijden. Het zet dan ook fel in om de zaken voor de rechter te krijgen en met een zo hoog mogelijke straf af te handelen.

Advocaat voor georganiseerde misdaad

Wanneer u verdacht wordt van georganiseerde misdaad, is het belangrijk dat u een advocaat van Advocatenkantoren.nl inschakelt die daar ervaring mee heeft. Wanneer u dit in een vroeg stadium doet, heeft de advocaat de meeste kans om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. De zaken waarin georganiseerde misdaad zich afspeelt zijn vaak complex en bewijstechnisch ook lastig. Het hebben van een goede advocaat is daarom van groot belang.

Straffen voor georganiseerde misdaad

Het is niet zo te zeggen welke straffen worden opgelegd bij georganiseerde misdaad. De straffen hangen namelijk ten eerste af van welk misdrijf er precies ten laste wordt gelegd, maar daarnaast ook welke feiten er precies zijn gepleegd. Er kunnen verzwarende omstandigheden zijn om een hogere straf op te leggen dan normaal gesproken het geval is. Een advocaat kan een inschatting maken wat de te verwachten straf ongeveer is.

Georganiseerde misdaad advocaat nodig?

De vertoonde georganiseerde misdaad specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in georganiseerde misdaad in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de georganiseerde misdaad advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende georganiseerde misdaad advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren georganiseerde misdaad

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Vergelijk georganiseerde misdaad advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde georganiseerde misdaad advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN