•  
     

6 managementovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Managementovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE MANAGEMENTOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde managementovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde managementovereenkomst advocaten.

Advocaat managementovereenkomst

Wilt u een managementovereenkomst opstellen, controleren, beëindigen of juridisch laten onderzoeken en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde managementovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met managementovereenkomsten als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een managementovereenkomst.

Wat is een managementovereenkomst?

Een managementovereenkomst is de overeenkomst die wordt gesloten tussen een vennootschap en een manager (of een bestuurder of directeur). Deze verhouding kan in een arbeidsovereenkomst worden vastgelegd, maar ook in een managementovereenkomst.

Managementovereenkomst of arbeidsovereenkomst?

Het belangrijkste verschil tussen een managementovereenkomst en een arbeidsovereenkomst is dat de eerste een overeenkomst van opdracht is, en de arbeidsovereenkomst een ‘gewoon’ arbeidscontract is. Dat lijkt een klein verschil, maar dat verschil is toch vrij wezenlijk. Zo heeft een manager onder een arbeidsovereenkomst recht op ontslagbescherming, kan hij een beroep doen op vakantiegeld, betaald verlof en doorbetaling bij ziekte.

Conflicten bij een managementovereenkomst

Het is uiteraard wel zo prettig als conflicten in een vroeg stadium kunnen worden voorkomen. Laat daarom altijd de managementovereenkomst opstellen of op z’n minst controleren door een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl. Daarmee voorkomt u dat een manager later toch nog wordt gezien als werknemer, met alle fiscale en andere gevolgen van dien. De advocaat kan u uiteraard ook verder voorlichten omtrent de gevolgen en uitleggen wat precies voor uw situatie de best geschikte overeenkomst is. Soms is het namelijk handiger om een arbeidsovereenkomst op te stellen, terwijl in andere gevallen juist die managementovereenkomst praktischer is. De advocaat heeft kennis van beide en kan die varianten dus goed met elkaar vergelijken.

Advocaat managementovereenkomst nodig?

De vertoonde managementovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in managementovereenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat managementovereenkomst.

Advocaten en advocatenkantoren managementovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren managementovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde managementovereenkomst advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN