•  
     

22 managementovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Managementovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE MANAGEMENTOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde managementovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde managementovereenkomst advocaten.

Advocaat managementovereenkomst

Wilt u een managementovereenkomst opstellen, controleren, beëindigen of juridisch laten onderzoeken en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde managementovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met managementovereenkomsten als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een managementovereenkomst.

Wat is een managementovereenkomst?

Een managementovereenkomst is de overeenkomst die wordt gesloten tussen een vennootschap en een manager (of een bestuurder of directeur). Deze verhouding kan in een arbeidsovereenkomst worden vastgelegd, maar ook in een managementovereenkomst.

Managementovereenkomst of arbeidsovereenkomst?

Het belangrijkste verschil tussen een managementovereenkomst en een arbeidsovereenkomst is dat de eerste een overeenkomst van opdracht is, en de arbeidsovereenkomst een ‘gewoon’ arbeidscontract is. Dat lijkt een klein verschil, maar dat verschil is toch vrij wezenlijk. Zo heeft een manager onder een arbeidsovereenkomst recht op ontslagbescherming, kan hij een beroep doen op vakantiegeld, betaald verlof en doorbetaling bij ziekte.

Conflicten bij een managementovereenkomst

Het is uiteraard wel zo prettig als conflicten in een vroeg stadium kunnen worden voorkomen. Laat daarom altijd de managementovereenkomst opstellen of op z’n minst controleren door een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl. Daarmee voorkomt u dat een manager later toch nog wordt gezien als werknemer, met alle fiscale en andere gevolgen van dien. De advocaat kan u uiteraard ook verder voorlichten omtrent de gevolgen en uitleggen wat precies voor uw situatie de best geschikte overeenkomst is. Soms is het namelijk handiger om een arbeidsovereenkomst op te stellen, terwijl in andere gevallen juist die managementovereenkomst praktischer is. De advocaat heeft kennis van beide en kan die varianten dus goed met elkaar vergelijken.

Advocaat managementovereenkomst nodig?

De vertoonde managementovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in managementovereenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat managementovereenkomst.

Advocaten en advocatenkantoren managementovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren managementovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde managementovereenkomst advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN