43 managementovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Kurmi Peters
Kurmi Peters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 150,00 p/u
Antonio Robustella Specialist
Antonio Robustella
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Erik Duinkerke Specialist
Erik Duinkerke
De Kempenaer Advocaten
Groningensingel 1, 6835 EA, Arnhem
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Evert Hoekstra Specialist
Evert Hoekstra
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 400,00 p/u
Annelies Mulder Specialist
Annelies Mulder
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Isabelle Kwetters
Isabelle Kwetters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 175,00 p/u
Eline Lageweg
Eline Lageweg
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Kees van Dijk Specialist
Kees van Dijk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Joanne van Eenennaam
Joanne van Eenennaam
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u

Managementovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE MANAGEMENTOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde managementovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde managementovereenkomst advocaten.

Advocaat managementovereenkomst

Wilt u een managementovereenkomst opstellen, controleren, beëindigen of juridisch laten onderzoeken en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde managementovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met managementovereenkomsten als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een managementovereenkomst.

Wat is een managementovereenkomst?

Een managementovereenkomst is de overeenkomst die wordt gesloten tussen een vennootschap en een manager (of een bestuurder of directeur). Deze verhouding kan in een arbeidsovereenkomst worden vastgelegd, maar ook in een managementovereenkomst.

Managementovereenkomst of arbeidsovereenkomst?

Het belangrijkste verschil tussen een managementovereenkomst en een arbeidsovereenkomst is dat de eerste een overeenkomst van opdracht is, en de arbeidsovereenkomst een ‘gewoon’ arbeidscontract is. Dat lijkt een klein verschil, maar dat verschil is toch vrij wezenlijk. Zo heeft een manager onder een arbeidsovereenkomst recht op ontslagbescherming, kan hij een beroep doen op vakantiegeld, betaald verlof en doorbetaling bij ziekte.

Conflicten bij een managementovereenkomst

Het is uiteraard wel zo prettig als conflicten in een vroeg stadium kunnen worden voorkomen. Laat daarom altijd de managementovereenkomst opstellen of op z’n minst controleren door een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl. Daarmee voorkomt u dat een manager later toch nog wordt gezien als werknemer, met alle fiscale en andere gevolgen van dien. De advocaat kan u uiteraard ook verder voorlichten omtrent de gevolgen en uitleggen wat precies voor uw situatie de best geschikte overeenkomst is. Soms is het namelijk handiger om een arbeidsovereenkomst op te stellen, terwijl in andere gevallen juist die managementovereenkomst praktischer is. De advocaat heeft kennis van beide en kan die varianten dus goed met elkaar vergelijken.

Advocaat managementovereenkomst nodig?

De vertoonde managementovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in managementovereenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de managementovereenkomst advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren managementovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren managementovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend managementovereenkomst advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN