•  
     

5 herstructurering advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Herstructurering advocaten

GESPECIALISEERDE HERSTRUCTURERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde herstructurering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde herstructurering advocaten.

Advocaat herstructurering

Krijgt u te maken met herstructurering van uw bedrijf en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde herstructurering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met herstructureringen als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een herstructurering.

Wat is een herstructurering?

Een herstructurering houdt in dat, zoals het woord zelf eigenlijk ook al weggeeft, de structuur van de onderneming wordt gewijzigd. Denk hierbij aan de omzetting van een eenmanszaak in een besloten vennootschap (bv), fusies en overnames, of de inbreng of afstoting van dochtermaatschappijen. Dit kan om tal van redenen gewenst zijn. Het kan gaan om fiscale redenen om zo belasting te besparen of de belastingheffing eenvoudiger te maken, het kan gaan om bestuurlijke zaken, om de onderneming beter bestuurbaar te maken, en zo kunnen er nog tal van redenen zijn.

Hoe geef ik de geherstructureerde onderneming vorm?

Het is uiteraard van groot belang om goed na te denken over de wensen van het bestuur van de onderneming. Op welke manier moet de onderneming uiteindelijk gestructureerd worden? Wanneer hier fouten gemaakt worden, kan dit de onderneming duur komen te staan. Belastingheffing kan daardoor ineens extra geld kosten in plaats van opleveren, de organisatie kan log en lastig te besturen worden, of de zeggenschap vermindert. Daarom is deskundig advies op maat onontbeerlijk. De ervaren advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden, voorzien u graag in dit advies. Door goed naar uw wensen te luisteren en tegelijkertijd de ervaring mee te laten spreken, kan tot een optimale structuur worden gekomen.

Geschillen bij een herstructurering

Bij een herstructurering kunnen tal van geschillen ontstaan. Personeel dat wordt overgeheveld ziet dat niet zo zitten. Bestuurders die minder zeggenschap krijgen, gaan daar niet mee akkoord. Een fusie of overname moet juridisch ingedekt worden. Enzovoorts. Door al vroeg over deze problemen een advocaat te laten nadenken, kunnen problemen in de toekomst worden voorkomen.

Advocaat herstructurering nodig?

De vertoonde herstructurering specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in herstructureringen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat herstructurering.

Advocaten en advocatenkantoren herstructurering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren herstructurering op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde herstructurering advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN