29 herstructurering advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lars Vader Specialist
Lars Vader
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 295,00 p/u
Priscilla Jacometti
Priscilla Jacometti
CKH Advocaten
Herculesplein 241, 3584 AA, Utrecht
Profiel Contact 250,00 p/u
Erik Duinkerke Specialist
Erik Duinkerke
De Kempenaer Advocaten
Groningensingel 1, 6835 EA, Arnhem
Profiel Contact 0,00 p/u
Kurmi Peters
Kurmi Peters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 180,00 p/u

Herstructurering advocaten

GESPECIALISEERDE HERSTRUCTURERING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde herstructurering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde herstructurering advocaten.

Advocaat herstructurering

Krijgt u te maken met herstructurering van uw bedrijf en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde herstructurering advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met herstructureringen als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een herstructurering.

Wat is een herstructurering?

Een herstructurering houdt in dat, zoals het woord zelf eigenlijk ook al weggeeft, de structuur van de onderneming wordt gewijzigd. Denk hierbij aan de omzetting van een eenmanszaak in een besloten vennootschap (bv), fusies en overnames, of de inbreng of afstoting van dochtermaatschappijen. Dit kan om tal van redenen gewenst zijn. Het kan gaan om fiscale redenen om zo belasting te besparen of de belastingheffing eenvoudiger te maken, het kan gaan om bestuurlijke zaken, om de onderneming beter bestuurbaar te maken, en zo kunnen er nog tal van redenen zijn.

Hoe geef ik de geherstructureerde onderneming vorm?

Het is uiteraard van groot belang om goed na te denken over de wensen van het bestuur van de onderneming. Op welke manier moet de onderneming uiteindelijk gestructureerd worden? Wanneer hier fouten gemaakt worden, kan dit de onderneming duur komen te staan. Belastingheffing kan daardoor ineens extra geld kosten in plaats van opleveren, de organisatie kan log en lastig te besturen worden, of de zeggenschap vermindert. Daarom is deskundig advies op maat onontbeerlijk. De ervaren advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden, voorzien u graag in dit advies. Door goed naar uw wensen te luisteren en tegelijkertijd de ervaring mee te laten spreken, kan tot een optimale structuur worden gekomen.

Geschillen bij een herstructurering

Bij een herstructurering kunnen tal van geschillen ontstaan. Personeel dat wordt overgeheveld ziet dat niet zo zitten. Bestuurders die minder zeggenschap krijgen, gaan daar niet mee akkoord. Een fusie of overname moet juridisch ingedekt worden. Enzovoorts. Door al vroeg over deze problemen een advocaat te laten nadenken, kunnen problemen in de toekomst worden voorkomen.

Advocaat herstructurering nodig?

De vertoonde herstructurering specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in herstructureringen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de herstructurering advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren herstructurering

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren herstructurering op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend herstructurering advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN