•  
     

20 franchise advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Franchise advocaten

GESPECIALISEERDE FRANCHISE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde franchise advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde franchise advocaten.

Advocaat franchise

Wilt u een franchise opzetten, controleren of beëindigen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde franchise advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met franchises als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een franchise.

Wat is een franchise?

Franchise is een manier van zakendoen waarbij de ondernemer zich aansluit bij een andere organisatie, en onder die naam zakendoet. Denk bijvoorbeeld aan ketens als McDonald’s en DA drogisterijen. De merkhouder zelf investeert in het merk en verkoopt de producten aan de franchisenemer, die de producten vervolgens weer aan de lokale klanten verkoopt.

Franchise of filiaal?

Een groot verschil tussen een franchise en een filiaal is dat een filiaal geheel van de moedermaatschappij is, dus van de merkhouder. Een franchise is van een ondernemer die los staat van de moedermaatschappij, en dus een zelfstandig bedrijf vormt. De ondernemer kan makkelijker beginnen met zijn onderneming omdat hij gebruik kan maken van de producten en de naamsbekendheid van de franchisegever, waardoor hij ook makkelijker een lening kan krijgen en bovendien behoudt hij zijn zelfstandigheid.

Problemen bij een franchise

Een franchise kan ook tot problemen leiden. Bijvoorbeeld als de franchisegever een andere koers wil varen waar de franchisenemer het niet mee eens is. Ook kan de franchisenemer opgezadeld zitten met een voor hem ongunstige franchiseovereenkomst, die bijvoorbeeld verbiedt concurrerende activiteiten op te zetten. In deze gevallen kan de franchisenemer zich het beste wenden tot een ervaren advocaat, bijvoorbeeld van Advocatenkantoren.nl. Daarmee zorgt hij of zij voor een optimale belangenbehartiging.

Advocaat franchise nodig?

De vertoonde franchise specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in franchises in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat franchise.

Advocaten en advocatenkantoren franchise

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren franchise op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde franchise advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN