•  
     

5 franchise advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Franchise advocaten

GESPECIALISEERDE FRANCHISE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde franchise advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde franchise advocaten.

Advocaat franchise

Wilt u een franchise opzetten, controleren of beëindigen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde franchise advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met franchises als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een franchise.

Wat is een franchise?

Franchise is een manier van zakendoen waarbij de ondernemer zich aansluit bij een andere organisatie, en onder die naam zakendoet. Denk bijvoorbeeld aan ketens als McDonald’s en DA drogisterijen. De merkhouder zelf investeert in het merk en verkoopt de producten aan de franchisenemer, die de producten vervolgens weer aan de lokale klanten verkoopt.

Franchise of filiaal?

Een groot verschil tussen een franchise en een filiaal is dat een filiaal geheel van de moedermaatschappij is, dus van de merkhouder. Een franchise is van een ondernemer die los staat van de moedermaatschappij, en dus een zelfstandig bedrijf vormt. De ondernemer kan makkelijker beginnen met zijn onderneming omdat hij gebruik kan maken van de producten en de naamsbekendheid van de franchisegever, waardoor hij ook makkelijker een lening kan krijgen en bovendien behoudt hij zijn zelfstandigheid.

Problemen bij een franchise

Een franchise kan ook tot problemen leiden. Bijvoorbeeld als de franchisegever een andere koers wil varen waar de franchisenemer het niet mee eens is. Ook kan de franchisenemer opgezadeld zitten met een voor hem ongunstige franchiseovereenkomst, die bijvoorbeeld verbiedt concurrerende activiteiten op te zetten. In deze gevallen kan de franchisenemer zich het beste wenden tot een ervaren advocaat, bijvoorbeeld van Advocatenkantoren.nl. Daarmee zorgt hij of zij voor een optimale belangenbehartiging.

Advocaat franchise nodig?

De vertoonde franchise specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in franchises in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat franchise.

Advocaten en advocatenkantoren franchise

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren franchise op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde franchise advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN