41 franchise advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Kurmi Peters
Kurmi Peters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 150,00 p/u
Antonio Robustella Specialist
Antonio Robustella
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Erik Duinkerke Specialist
Erik Duinkerke
De Kempenaer Advocaten
Groningensingel 1, 6835 EA, Arnhem
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Evert Hoekstra Specialist
Evert Hoekstra
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 400,00 p/u
Annelies Mulder Specialist
Annelies Mulder
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Isabelle Kwetters
Isabelle Kwetters
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 175,00 p/u
Eline Lageweg
Eline Lageweg
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Kees van Dijk Specialist
Kees van Dijk
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Joanne van Eenennaam
Joanne van Eenennaam
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u

Franchise advocaten

GESPECIALISEERDE FRANCHISE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde franchise advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde franchise advocaten.

Advocaat franchise

Wilt u een franchise opzetten, controleren of beëindigen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde franchise advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met franchises als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een franchise.

Wat is een franchise?

Franchise is een manier van zakendoen waarbij de ondernemer zich aansluit bij een andere organisatie, en onder die naam zakendoet. Denk bijvoorbeeld aan ketens als McDonald’s en DA drogisterijen. De merkhouder zelf investeert in het merk en verkoopt de producten aan de franchisenemer, die de producten vervolgens weer aan de lokale klanten verkoopt.

Franchise of filiaal?

Een groot verschil tussen een franchise en een filiaal is dat een filiaal geheel van de moedermaatschappij is, dus van de merkhouder. Een franchise is van een ondernemer die los staat van de moedermaatschappij, en dus een zelfstandig bedrijf vormt. De ondernemer kan makkelijker beginnen met zijn onderneming omdat hij gebruik kan maken van de producten en de naamsbekendheid van de franchisegever, waardoor hij ook makkelijker een lening kan krijgen en bovendien behoudt hij zijn zelfstandigheid.

Problemen bij een franchise

Een franchise kan ook tot problemen leiden. Bijvoorbeeld als de franchisegever een andere koers wil varen waar de franchisenemer het niet mee eens is. Ook kan de franchisenemer opgezadeld zitten met een voor hem ongunstige franchiseovereenkomst, die bijvoorbeeld verbiedt concurrerende activiteiten op te zetten. In deze gevallen kan de franchisenemer zich het beste wenden tot een ervaren advocaat, bijvoorbeeld van Advocatenkantoren.nl. Daarmee zorgt hij of zij voor een optimale belangenbehartiging.

Advocaat franchise nodig?

De vertoonde franchise specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in franchises in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de franchise advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren franchise

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren franchise op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend franchise advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN