•  
     

5 franchiseovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Franchiseovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE FRANCHISEOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde franchiseovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde franchisecontract advocaten.

Advocaat franchiseovereenkomst

Wilt u een franchiseovereenkomst opzetten, controleren of beëindigen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde franchiseovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met franchisecontracten als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een franchiseovereenkomst.

Franchiseovereenkomst

Een franchiseovereenkomst, ook wel franchisecontract genoemd, is een overeenkomst tussen de franchisenemer en de franchisegever waarin de afspraken omtrent de franchise zijn opgenomen. Een franchisenemer is de lokale ondernemer die een bedrijf begint, de franchisegever is de keten die het merk aan de lokale ondernemer verbindt tegen bepaalde voorwaarden.

Let goed op de inhoud van de franchiseovereenkomst

Het is belangrijk goed te letten op de inhoud van het franchisecontract. Er kunnen namelijk bepalingen in staan die zeker niet in uw voordeel zijn. Let daarbij niet alleen op de huidige situatie, maar bedenk ook wat u kunt doen wanneer de franchisegever een koers gaat varen waar u als franchisenemer het niet mee eens bent. De ondernemer doet er daarom goed aan om de franchiseovereenkomst te laten doorlichten door een deskundige advocaat op dit gebied. Deze advocaat vindt u op Advocatenkantoren.nl.

Opstellen van een franchisecontract

Ook wanneer u franchisegever bent kunt u zich voor advies wenden tot een ervaren advocaat. Hij of zij kan voor u een franchisecontract opstellen waarin alle wensen tot uitdrukking komen. De advocaat weet precies wat mogelijke valkuilen zijn, waardoor u hierop kunt inspelen door daar al een voorziening voor te treffen in het franchisecontract. Ook kan de advocaat aanwezig zijn bij de onderhandelingen tussen franchisenemer en franchisegever om zo tot een contract te komen dat voor beide partijen geschikt is.

Advocaat franchiseovereenkomst nodig?

De vertoonde franchiseovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in franchiseovereenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat franchiseovereenkomst.

Advocaten en advocatenkantoren franchisecontract

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren franchiseovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde franchiseovereenkomst advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN