•  
     

33 drugslaboratorium advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Drugslaboratorium advocaten

GESPECIALISEERDE DRUGSLABORATORIUM ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat in drugslabs? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten drugslaboratorium.

Advocaat drugslaboratorium

Wordt u verdacht van het onderhouden van een drugslaboratorium en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met drugslaboratorium als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in drugslabs. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van drugslaboratorium.

Wat is een drugslaboratorium?

Het is strafbaar om een drugslab op te zetten. In een drugslab wordt drugs geproduceerd. Het gaat daarbij dus niet om een kwekerij waar bijvoorbeeld wiet wordt gekweekt. Een drugslab kan een xtc lab zijn, een mdma lab of een lab waar andere drugs wordt geproduceerd.

Advocaat bij een drugslaboratorium

Wanneer u verdacht wordt van betrokkenheid bij een drugslab, is het raadzaam om zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen. Ook wordt veelal aangeraden om niet met de politie te praten zolang u nog niet met uw advocaat hebt gesproken. Ook al bent u zeer bedacht op wat u tegen de politie zegt, de kans bestaat dat u zaken vertelt waarvan u achteraf liever had gehad dat u dat niet had gezegd. Dat geldt ook wanneer u niets met het drugslab te maken hebt. Verklaren kan altijd nog nadat u contact hebt gehad met uw advocaat.

Wat doet een advocaat voor mij?

Uw advocaat zal u op de hoogte houden van het proces dat mogelijk tegen u gevoerd wordt en u adviseren omtrent de te zetten stappen. Zo zal hij uw verklaring met u bespreken en de proceshouding bespreken. Neem voor meer informatie contact op met één van de advocaten van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat drugslaboratorium nodig?

De vertoonde drugslaboratorium specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in drugslaboratorium in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de drugslaboratorium advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende drugslaboratorium advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren drugslaboratorium

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren drugslaboratorium op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde drugslaboratorium advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN