•  
     

32 drugssmokkel advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Drugssmokkel advocaten

GESPECIALISEERDE DRUGSSMOKKEL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat drugssmokkel? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten drugssmokkel.

Advocaat drugssmokkel

Wordt u verdacht van drugssmokkel en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde drugssmokkel advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met drugssmokkel als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in drugssmokkel. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van drugssmokkel.

Wat valt onder drugssmokkel?

Het smokkelen van drugs is strafbaar. Het hoeft niet per se te gaan over in- en uitvoer in Nederland, het kan ook puur om het vervoer binnen Nederland gaan. Het vervoeren van drugs is namelijk ook strafbaar. Ook wanneer stiekem drugs een gevangenis in is gesmokkeld, is er sprake van een strafbaar feit.

Drugssmokkel in het buitenland

In Nederland is de wetgeving omtrent drugsbezit nog vrij mild. Er geldt een gedoogbeleid voor bepaalde softdrugs en er gelden minimumhoeveelheden voor sommige harddrugs. In het buitenland is die wetgeving vaak veel minder mild. Veelal wordt er geen onderscheid gemaakt tussen soft- en harddrugs en kunnen de straffen enorm zijn. Zo geldt in sommige landen zelfs de doodstraf voor het bezitten van drugs.

Wanneer u in het buitenland verdachte bent van drugssmokkel, is er een lastige situatie ontstaan. U kunt een advocaat inschakelen en om raad vragen, of te rade gaan bij de Nederlandse ambassade.

Drugskoerier

Ook het uitvoeren van werkzaamheden die passen bij een drugsrunner of drugskoerier, zoals het vervoeren van drugs, zijn strafbaar. Het Openbaar Ministerie wil de handel in drugs sterk verminderen, waardoor hier hard tegen wordt opgetreden zolang het nog niet is gelegaliseerd.

U kunt contact opnemen met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie over de strafbare gedragingen en al uw andere vragen.

Advocaat drugssmokkel nodig?

De vertoonde drugssmokkel specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in drugssmokkel in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de drugssmokkel advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende drugssmokkel advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren drugssmokkel

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren drugssmokkel op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde drugssmokkel advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN