•  
     

33 drugsbezit advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Drugsbezit advocaten

GESPECIALISEERDE DRUGSBEZIT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat drugsbezit? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten drugsbezit.

Advocaat drugsbezit

Wordt u verdacht van drugsbezit en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde drugsbezit advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met drugsbezit als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in drugsbezit. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van drugsbezit.

Waarom schakelt u een drugsbezit advocaat in?

Wanneer u een dagvaarding hebt ontvangen omdat u verdacht wordt van drugsbezit, kunnen de advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden, u helpen. Veelal hebt u recht op een toegewezen advocaat vanuit de overheid, waardoor de kosten door de overheid betaald worden. U hoeft dan zelf niets of slechts een klein bedrag te betalen voor de gemaakte kosten van de advocaat.

Verboden drugsbezit

Niet alle drugsbezit is strafbaar. Het is toegestaan om een bepaalde hoeveelheid bij u te dragen, al zal het Openbaar Ministerie (OM) de drugs veelal wel in beslag nemen wanneer de drugs aangetroffen wordt. Zo mag u bijvoorbeeld 5 gram wiet bij u dragen, een halve gram cocaïne of heroïne, 1 pil XTC en mag u thuis 5 hennepplanten kweken. Wanneer u deze hoeveelheden overschrijdt, gaat het OM er vanuit dat u zich bezighoudt met drugshandel en zult u daarvoor vervolgd worden.

Gevangenisstraf voor drugsbezit?

Voor drugsbezit zelf zal niet snel gevangenisstraf worden opgelegd, tenzij het om grote hoeveelheden gaat of er anderszins omstandigheden zijn geweest waardoor gevangenisstraf gerechtvaardigd wordt. Het kan dan gaan om het produceren van drugs of het handelen in drugs.

Wanneer u verdacht wordt van drugsbezit, is het raadzaam om zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen. U hebt dit recht en wordt ook op dit recht gewezen bij een eventuele aanhouding. U vindt ervaren advocaten op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat drugsbezit nodig?

De vertoonde drugsbezit specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in drugsbezit in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de drugsbezit advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende drugsbezit advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren drugsbezit

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren drugsbezit op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde drugsbezit advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN