•  
     

33 hennep- en wietplantages advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Fenna Teuben-Oass
Fenna Teuben-Oass
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
  • Rechtsgebieden: Civiel recht, Strafrecht
  • "Een goede advocaat moet ook buiten de juridische kaders kunnen kijken."
Profiel Contact 175,00 p/u
Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Martijn van Rooij Specialist
Martijn van Rooij
Oass Advocaten
Koemarkt 53 B, 1441 DB, Purmerend
Profiel Contact 195,00 p/u
Peter Spaargaren Specialist
Peter Spaargaren
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Fleur Meershoek
Fleur Meershoek
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Henk Voors Specialist
Henk Voors
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Hennep- en wietplantages advocaten

GESPECIALISEERDE HENNEP- EN WIETPLANTAGES ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde hennep en wietplantage advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde hennep en wietplantage advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat hennep en wietplantage

Wordt u verdacht van het runnen of onderhouden van een hennep- en wietplantage en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat die u kan bijstaan? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met hennep en wietplantages als expertise. Het strafrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in hennep- en wietplantages. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van hennep en wietplantages.

Wat zijn hennep en wietplantages?

Hennep- en wietplantages zijn twee woorden voor dezelfde plantage. Het is toegestaan om vijf hennepplanten thuis voor eigen gebruik te kweken, maar meer dan dat mag u niet hebben. Wanneer er een wietplantage is opgerold, is het de verdachte aan te raden zo snel mogelijk contact op te nemen met een advocaat, ook wanneer de politie nog niet bij hem of haar is uitgekomen. Het wordt veelal afgeraden om met de politie te praten zolang u nog niet met uw advocaat hebt gesproken.

Een verklaring na een opgerolde wietplantage

Wanneer u als verdachte wordt aangehouden voor betrokkenheid bij een wietplantage, zal de politie u ondervragen en een verklaring willen afnemen. De politie zal aan u vragen of u bekend was met het feit dat er een wietplantage in de woning aanwezig was, wie de wietplantage heeft opgebouwd, wie de planten heeft verzorgd, wat uw rol bij de wietplantage was, of geoogst is, wat er verdiend is en waar de oogst heen is gegaan.

De Belastingdienst

Behalve een strafrechtelijke vervolging, kan de verdachte ook rekenen op actie vanuit de Belastingdienst. De Belastingdienst wil namelijk belasting heffen over de gemaakte inkomsten met de wietplantage. Het is daarom van groot belang dat u reeds in een vroeg stadium uw advocaat contacteert zodat een strategie opgezet kan worden en zodat u weet wat u kunt verwachten. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat hennep- en wietplantages nodig?

De vertoonde hennep en wietplantages specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in hennep- en wietplantages in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de hennep en wietplantages advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende hennep- en wietplantages advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren hennep en wietplantages

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn beschikbaar. Vergelijk hennep- en wietplantages advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde hennep en wietplantages advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN