•  
     

20 compliance advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Compliance advocaten

GESPECIALISEERDE COMPLIANCE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde compliance advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde compliance advocaten.

Advocaat compliance

Krijgt u te maken met compliance en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde compliance advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met compliance als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van compliance.

Wat is compliance?

Complicance is een modern begrip waarmee in beginsel niets meer wordt aangeduid dan ‘handelen in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving’. De laatste jaren is de term met name in gebruik bij financiële instellingen waarbij naast voornoemde definitie ook wordt bedoeld dat gewerkt wordt volgens de door de onderneming zelf vastgestelde normen en regels.

Compliance voor de ondernemer

Een ondernemer wil doorgaans gewoon ondernemen, zijn onderneming draaiende houden. Hij wordt echter ook geacht voortdurend op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen met betrekking tot de wet- en regelgeving. De regels veranderen voortdurend en daar moet dan ook door de ondernemer op worden ingespeeld. Het is daarom goed om van tijd tot tijd uw organisatie te laten doorlichten om na te gaan of nog aan alle relevante verplichtingen wordt voldaan. Daarmee kan voorkomen worden dat u aansprakelijk bent voor niet nagekomen verplichtingen en kan voorkomen worden dat boetes worden opgelegd door toezichthoudende instanties.

De rol van een advocaat

De advocaat van Advocatenkantoren.nl kan uw organisatie doorlichten. Veelal zal hierbij sprake zijn van een multidisciplinaire aanpak, zodat alle relevante gebieden doorgelicht kunnen worden. U weet dan zeker dat uw organisatie weer aan alle verplichtingen voldoet.

Advocaat compliance nodig?

De vertoonde compliance specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in compliance in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat compliance.

Advocaten en advocatenkantoren compliance

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren compliance op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde compliance advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN