43 compliance advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Red Davans
Red Davans
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Evert Hoekstra Specialist
Evert Hoekstra
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 400,00 p/u
Koen Wools Specialist
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 240,00 p/u
Wouter Schellart
Wouter Schellart
Spectrum Advocaten
Van Eedenstraat 7, 2012 EL, Haarlem
Artjan de Putter Specialist
Artjan de Putter
Certus Advocaten
Keesomstraat 11, 6717 AH, Ede
Ernst Butterman Specialist
Ernst Butterman
RST Advocaten
Fatimastraat 5, 4834 XT, Breda
Profiel Contact 290,00 p/u
Lars Vader Specialist
Lars Vader
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Profiel Contact 295,00 p/u
Winny van Engelenhoven Specialist
Winny van Engelenhoven
Van Veen Advocaten
Keesomstraat 7, 6717 AH, Ede
Irene Bloemen Specialist
Irene Bloemen
Wools Bloemen van Schaijk Advocaten
Oranjesingel 75, 6511 NR, Nijmegen
Profiel Contact 205,00 p/u

Compliance advocaten

GESPECIALISEERDE COMPLIANCE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde compliance advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde compliance advocaten.

Advocaat compliance

Krijgt u te maken met compliance en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde compliance advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met compliance als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van compliance.

Wat is compliance?

Complicance is een modern begrip waarmee in beginsel niets meer wordt aangeduid dan ‘handelen in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving’. De laatste jaren is de term met name in gebruik bij financiële instellingen waarbij naast voornoemde definitie ook wordt bedoeld dat gewerkt wordt volgens de door de onderneming zelf vastgestelde normen en regels.

Compliance voor de ondernemer

Een ondernemer wil doorgaans gewoon ondernemen, zijn onderneming draaiende houden. Hij wordt echter ook geacht voortdurend op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen met betrekking tot de wet- en regelgeving. De regels veranderen voortdurend en daar moet dan ook door de ondernemer op worden ingespeeld. Het is daarom goed om van tijd tot tijd uw organisatie te laten doorlichten om na te gaan of nog aan alle relevante verplichtingen wordt voldaan. Daarmee kan voorkomen worden dat u aansprakelijk bent voor niet nagekomen verplichtingen en kan voorkomen worden dat boetes worden opgelegd door toezichthoudende instanties.

De rol van een advocaat

De advocaat van Advocatenkantoren.nl kan uw organisatie doorlichten. Veelal zal hierbij sprake zijn van een multidisciplinaire aanpak, zodat alle relevante gebieden doorgelicht kunnen worden. U weet dan zeker dat uw organisatie weer aan alle verplichtingen voldoet.

Advocaat compliance nodig?

De vertoonde compliance specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in compliance zaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de compliance advocaat van uw keuze. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal uw aanvraag worden beoordeeld. Mocht blijken dat er aanvullende informatie vereist is, neemt één van onze juridische medewerkers telefonisch contact met u op om uw aanvraag inhoudelijk te bespreken. Dezelfde werkwijze hanteren wij ook als u via het helpdesk formulier uw aanvraag of juridische vraag bij ons indient. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag te beoordelen en u verder te informeren.

Advocaten en advocatenkantoren compliance

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren compliance op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend compliance advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN