•  
     

37 zwangerschapsverlof advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Dennis Coppens Specialist
Dennis Coppens
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Elise Bink Specialist
Elise Bink
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Zwangerschapsverlof advocaten

GESPECIALISEERDE ZWANGERSCHAPSVERLOF ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat zwangerschapsverlof? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten zwangerschapsverlof in uw regio.

Advocaat zwangerschapsverlof

Heeft u te maken met het zwangerschapsverlof en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde zwangerschapsverlof advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met zwangerschapsverlof als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met uw zwangerschapsverlof.

Wat is zwangerschapsverlof?

Een zwangere werknemer heeft recht op zes weken zwangerschapsverlof en tien weken bevallingsverlof. Totaal gaat het dus om minstens zestien weken. Een deel van het bevallingsverlof kan gespreid worden opgenomen. Wordt de baby te vroeg geboren, dan hebt u alsnog recht op de totale periode van zestien weken. Wordt de baby te laat geboren, dan vangt het bevallingsverlof pas aan na de geboorte. De tijd dat de baby te laat is geboren krijgt u dus extra verlof. Het kraamverlof dient enkel om de moeder de kans te geven in alle rust te bevallen en te herstellen. De vader heeft dus geen recht op zwangerschapsverlof.

Zwangerschapsuitkering

Naast het zwangerschapsverlof hebt u recht op een zwangerschapsuitkering. Dit is de honderd procent van uw dagloon en dus in feite het loon voor één dag werken. De uitkering is gemaximaliseerd op een bedrag rond de tweehonderd euro en kan dus nooit meer zijn dan dat. Het daadwerkelijke maximum wordt elk jaar gewijzigd en zal dus verschillen.

Zwangerschapsdiscriminatie

U kunt het vermoeden krijgen dat sprake is van zwangerschapsdiscriminatie. Werkgevers hebben hoge kosten aan jonge moeders omdat ze dus in ieder geval zestien weken zonder werknemer zitten. Het kan daarom zijn dat een werkgever u niet aanneemt of anders behandelt omdat u zwangerschapsverlof hebt aangevraagd of heeft gemeld graag zwanger te willen worden. U kunt een advocaat van Advocatenkantoren.nl laten uitzoeken of de werkgever niets misdaan heeft. U hebt de vrijheid om bij een sollicitatiegesprek te verzwijgen dat u zwanger bent. Sterker nog: u mag er zelfs over liegen aangezien de werkgever er niet eens naar mag vragen.

Advocaat zwangerschapsverlof nodig?

De vertoonde zwangerschapsverlof specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het zwangerschapsverlof in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de zwangerschapsverlof advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat zwangerschapsverlof.

Advocaten en advocatenkantoren zwangerschapsverlof

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren zwangerschapsverlof op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde zwangerschapsverlof advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN