•  
     

10 zwangerschapsverlof advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Floranne van der Ham
Floranne van der Ham
Lexman Advocaten
Prins Willem-Alexanderlaan 150, 7311 SZ, Apeldoorn
Profiel Contact 180,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Cor de Lange Specialist
Cor de Lange
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht, Privacyrecht
  • "Arbeidsrecht omvat een complex van regelgeving en interpretaties, tijd voor een specialist!"
Roger Jansen
Roger Jansen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Sanne Mulder-Schapendonk Specialist
Sanne Mulder-Schapendonk
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "Bij mij krijg je een reëel beeld van de kansen en van de kosten"
Profiel Contact 225,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Zwangerschapsverlof advocaten

GESPECIALISEERDE ZWANGERSCHAPSVERLOF ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat zwangerschapsverlof? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten zwangerschapsverlof in uw regio.

Advocaat zwangerschapsverlof

Heeft u te maken met het zwangerschapsverlof en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde zwangerschapsverlof advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met zwangerschapsverlof als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met uw zwangerschapsverlof.

Wat is zwangerschapsverlof?

Een zwangere werknemer heeft recht op zes weken zwangerschapsverlof en tien weken bevallingsverlof. Totaal gaat het dus om minstens zestien weken. Een deel van het bevallingsverlof kan gespreid worden opgenomen. Wordt de baby te vroeg geboren, dan hebt u alsnog recht op de totale periode van zestien weken. Wordt de baby te laat geboren, dan vangt het bevallingsverlof pas aan na de geboorte. De tijd dat de baby te laat is geboren krijgt u dus extra verlof. Het kraamverlof dient enkel om de moeder de kans te geven in alle rust te bevallen en te herstellen. De vader heeft dus geen recht op zwangerschapsverlof.

Zwangerschapsuitkering

Naast het zwangerschapsverlof hebt u recht op een zwangerschapsuitkering. Dit is de honderd procent van uw dagloon en dus in feite het loon voor één dag werken. De uitkering is gemaximaliseerd op een bedrag rond de tweehonderd euro en kan dus nooit meer zijn dan dat. Het daadwerkelijke maximum wordt elk jaar gewijzigd en zal dus verschillen.

Zwangerschapsdiscriminatie

U kunt het vermoeden krijgen dat sprake is van zwangerschapsdiscriminatie. Werkgevers hebben hoge kosten aan jonge moeders omdat ze dus in ieder geval zestien weken zonder werknemer zitten. Het kan daarom zijn dat een werkgever u niet aanneemt of anders behandelt omdat u zwangerschapsverlof hebt aangevraagd of heeft gemeld graag zwanger te willen worden. U kunt een advocaat van Advocatenkantoren.nl laten uitzoeken of de werkgever niets misdaan heeft. U hebt de vrijheid om bij een sollicitatiegesprek te verzwijgen dat u zwanger bent. Sterker nog: u mag er zelfs over liegen aangezien de werkgever er niet eens naar mag vragen.

Advocaat zwangerschapsverlof nodig?

De vertoonde zwangerschapsverlof specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het zwangerschapsverlof in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de zwangerschapsverlof advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat zwangerschapsverlof.

Advocaten en advocatenkantoren zwangerschapsverlof

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren zwangerschapsverlof op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde zwangerschapsverlof advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN