•  
     

15 zorgverlof advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Jan Melief
Jan Melief
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Morgane Veenhuijzen Specialist
Morgane Veenhuijzen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "It is easier to rule a nation, than to raise 4 children"
Profiel Contact 225,00 p/u
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Floranne van der Ham
Floranne van der Ham
Lexman Advocaten
Prins Willem-Alexanderlaan 150, 7311 SZ, Apeldoorn
Profiel Contact 180,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u

Zorgverlof advocaten

GESPECIALISEERDE ZORGVERLOF ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat zorgverlof? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten zorgverlof in uw regio.

Advocaat zorgverlof

Heeft u te maken met het zorgverlof en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde zorgverlof advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met zorgverlof als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met uw zorgverlof.

Wat is zorgverlof

Zorgverlof is een wettelijke verlofregeling waar elke werknemer recht op heeft. Het gaat om verlof om te zorgen voor een ziek kind, partner of ouder, maar ook voor broers, zussen, grootouders, kleinkinderen, huisgenoten en bekenden. Elke werknemer heeft recht op een maximaal aantal uren zorgverlof per twaalf maanden. De werknemer krijgt minimaal 70 procent van het salaris gedurende kortdurend zorgverlof. Bij langdurig zorgverlof is die verplichting er niet en bestaat er dus geen wettelijk recht op salaris. Het kan echter zijn dat er in de CAO of in uw individuele arbeidsovereenkomst een clausule is opgenomen over zorgverlof.

Hoeveel zorgverlof mag ik opnemen?

In beginsel hebt u per 12 maanden recht op tweemaal uw aantal werkuren per week zorgverlof. Werkt u 24 uur in de week, dan hebt u per 12 maanden dus tweemaal 24 uur, dus 48 uur zorgverlof. Die periode vangt aan op het moment dat het verlof wordt gebruikt. Zoals gezegd kunnen er uitzonderingen bestaan in de CAO of in uw eigen contract, waardoor niet met zekerheid is te zeggen hoeveel zorgverlof u precies kunt krijgen. Neem dus altijd contact op met een advocaat om de rechten en plichten in uw specifieke situatie te laten onderzoeken.

Conflicten omtrent zorgverlof

Niet elke werkgever zal even happig zijn op het verstrekken van zorgverlof. Houd daarom goed in de gaten welke rechten en verplichtingen u hebt. Wanneer u bijvoorbeeld ziek wordt gedurende het zorgverlof, kunt u het zorgverlof stoppen. Wilt u grip op de juridische kant van de zaak, schakel dan een advocaat van Advocatenkantoren.nl in om na te gaan of alles correct is en aan alle verplichtingen wordt voldaan.

Advocaat zorgverlof nodig?

De vertoonde zorgverlof specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het zorgverlof in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de zorgverlof advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat zorgverlof.

Advocaten en advocatenkantoren zorgverlof

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren zorgverlof op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde zorgverlof advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN