•  
     

37 ouderschapsverlof advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Jetske Kers Specialist
Jetske Kers
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Hayrettin Temel
Hayrettin Temel
Oass Advocaten
Van Eedenstraat 9, 2012 EL, Haarlem
Profiel Contact 185,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Andrea van Lieshout Specialist
Andrea van Lieshout
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Dennis Coppens Specialist
Dennis Coppens
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Elise Bink Specialist
Elise Bink
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle
Lisette Plantema-Volkers
Lisette Plantema-Volkers
CKV Advocaten
Emmastraat 3, 8011 AE , Zwolle

Ouderschapsverlof advocaten

GESPECIALISEERDE OUDERSCHAPSVERLOF ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ouderschapsverlof? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ouderschapsverlof in uw regio.

Advocaat ouderschapsverlof

Heeft u te maken met het ouderschapsverlof en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ouderschapsverlof advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ouderschapsverlof als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met uw ouderschapsverlof.

Wat is ouderschapsverlof?

Elke werknemer in Nederland heeft recht op ouderschapsverlof. Dit geldt dus voor de ouder en de moeder. Hit is onbetaald verlof om voor kinderen tot 8 jaar te kunnen zorgen. Sommige werkgevers kiezen ervoor (of er is in de CAO voor gekozen) om het loon volledig of gedeeltelijk door te betalen. Uiteraard is dat aan de werkgever - en uiteraard aan de werknemer tijdens de onderhandelingen. In beginsel is het ouderschapsverlof namelijk onbetaald.

Hoeveel ouderschapsverlof kan ik opnemen?

U hebt recht op 26 maal het aantal werkuren per week. U krijgt dus eigenlijk een half jaar onbetaald verlof. Werkt u 17 uur per week, dan hebt u recht op 26 maal 17 uur ouderschapsverlof. Hier kunnen echter complicaties optreden, bijvoorbeeld wanneer een ouder minder gaat werken of juist meer gaat werken. De hoeveelheid ouderschapsverlof wordt dan naar rato verlaagd of verhoogd. Ook wanneer u bij meerdere werkgevers werkt hebt u recht op ouderschapsverlof. Het ouderschapsverlof wordt dan per werkgever berekend en kan niet uitgewisseld worden.

Binnen vier weken na de bevalling van uw partner hebt u recht op drie dagen ouderschapsverlof. Dit wordt ook wel partnerverlof genoemd en mag niet worden geweigerd door de werkgever. Gebruikt u dit verlof, dan gaat het van het ouderschapsverlof af.

Geschillen omtrent ouderschapsverlof

Er kunnen tal van geschillen ontstaan omtrent het ouderschapsverlof. Denkt u bijvoorbeeld aan de hoogte of de wijze waarop het wordt gebruikt. Neem daarom contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl om uit te zoeken wat uw rechten precies zijn.

Advocaat ouderschapsverlof nodig?

De vertoonde ouderschapsverlof specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ouderschapsverlof in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de ouderschapsverlof advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ouderschapsverlof.

Advocaten en advocatenkantoren ouderschapsverlof

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ouderschapsverlof op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ouderschapsverlof advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN