•  
     

10 ouderschapsverlof advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Floranne van der Ham
Floranne van der Ham
Lexman Advocaten
Prins Willem-Alexanderlaan 150, 7311 SZ, Apeldoorn
Profiel Contact 180,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Cor de Lange Specialist
Cor de Lange
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht, Privacyrecht
  • "Arbeidsrecht omvat een complex van regelgeving en interpretaties, tijd voor een specialist!"
Roger Jansen
Roger Jansen
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Sanne Mulder-Schapendonk Specialist
Sanne Mulder-Schapendonk
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Arbeidsrecht
  • "Bij mij krijg je een reëel beeld van de kansen en van de kosten"
Profiel Contact 225,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Ouderschapsverlof advocaten

GESPECIALISEERDE OUDERSCHAPSVERLOF ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ouderschapsverlof? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ouderschapsverlof in uw regio.

Advocaat ouderschapsverlof

Heeft u te maken met het ouderschapsverlof en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ouderschapsverlof advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ouderschapsverlof als expertise. Het arbeidsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u uitsluitend advocaten die aangesloten zijn bij Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning met uw ouderschapsverlof.

Wat is ouderschapsverlof?

Elke werknemer in Nederland heeft recht op ouderschapsverlof. Dit geldt dus voor de ouder en de moeder. Hit is onbetaald verlof om voor kinderen tot 8 jaar te kunnen zorgen. Sommige werkgevers kiezen ervoor (of er is in de CAO voor gekozen) om het loon volledig of gedeeltelijk door te betalen. Uiteraard is dat aan de werkgever - en uiteraard aan de werknemer tijdens de onderhandelingen. In beginsel is het ouderschapsverlof namelijk onbetaald.

Hoeveel ouderschapsverlof kan ik opnemen?

U hebt recht op 26 maal het aantal werkuren per week. U krijgt dus eigenlijk een half jaar onbetaald verlof. Werkt u 17 uur per week, dan hebt u recht op 26 maal 17 uur ouderschapsverlof. Hier kunnen echter complicaties optreden, bijvoorbeeld wanneer een ouder minder gaat werken of juist meer gaat werken. De hoeveelheid ouderschapsverlof wordt dan naar rato verlaagd of verhoogd. Ook wanneer u bij meerdere werkgevers werkt hebt u recht op ouderschapsverlof. Het ouderschapsverlof wordt dan per werkgever berekend en kan niet uitgewisseld worden.

Binnen vier weken na de bevalling van uw partner hebt u recht op drie dagen ouderschapsverlof. Dit wordt ook wel partnerverlof genoemd en mag niet worden geweigerd door de werkgever. Gebruikt u dit verlof, dan gaat het van het ouderschapsverlof af.

Geschillen omtrent ouderschapsverlof

Er kunnen tal van geschillen ontstaan omtrent het ouderschapsverlof. Denkt u bijvoorbeeld aan de hoogte of de wijze waarop het wordt gebruikt. Neem daarom contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl om uit te zoeken wat uw rechten precies zijn.

Advocaat ouderschapsverlof nodig?

De vertoonde ouderschapsverlof specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ouderschapsverlof in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de ouderschapsverlof advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ouderschapsverlof.

Advocaten en advocatenkantoren ouderschapsverlof

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ouderschapsverlof op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ouderschapsverlof advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN